Nyhed Reduced price!
HIMABM Naturlige horn skrabning yrelsen ox horn massage guasha yrelsen skønhed ansigt Ophugning plade for sundhed skønhed

HIMABM Naturlige horn skrabning yrelsen ox horn massage guasha yrelsen skønhed ansigt Ophugning plade for sundhed skønhed

kr109.12

Ny vare

På lager

Tags: guasha bestyrelsen, ox horn, naturlige horn, Billige guasha bestyrelsen, Høj Kvalitet ox horn, Kina naturlige horn Leverandører.

Naturlige horn skrabning bestyrelsen ox horn massage guasha bestyrelsen skønhed ansigt Ophugning plade

Hvis du er interesseret i vores produkter eller har spørgsmål, efter at der er modtaget, har du direkte kan give os en besked eller kontakte os direkte, vil vi modtager dine oplysninger, vil være første gang at kontakte dig. Alle vores produkt er af bedste kvalitet, men international express har en masse af faktorer, der ikke kan kontrolleres, skal du ikke give os dårlig feed back direkte, mange tak.

Gratis Forsendelse

Farve : Sort/Gul

Materiale : Ox horn

Dette produkt er en naturlig horn produkter,tekstur og form er forskel fra den ene til den anden,men ikke påvirke brugen.Effekten vil være meget bedre,når du bruger guasha olie på samme tid.Aldrig smide det eller bryde det.Læg den ikke i nærheden af det sted med høj temperatur,skal du rengøre den.

Bemærk : Da de små komponenter, bedes du undgå børn, der spiser, det kan vække kvælning. Må ikke vaske det af med eddike og husholdning desinfektionsmiddel. Hver crystal jade eller er ca størrelse, men jade eller krystal størrelse, farve og form kan variere en smule, da denne ædelsten er skabt naturligt, og hver enkelt er unik. Bemærk forvente mindre variationer. Sørg venligst for at udfylde dit fulde navn, korrekt postnummer og telefonnummer. Engros er tilgængelig, bedes du kontakte os for stor rabat. Vi er på udkig efter en agent til at håndtere vores produkter over hele verden. Vi vil fuldt ud at beskytte dine personlige oplysninger på emballagen overflade og toldangivelse. For at undgå at betale en masse i told ,told-erklæringen pris kan være lavere, hvis du har brug for det, skal du skrive ned, hvis du har brug for. Denne pris inkluderer ikke skik skat. Udelukker ikke muligheden for at betale skat.

Model-Nummer Jade-0598
Farve Sort/Gul
Mærke HIMABM
Materiale ox horn
Element Type Massage Og Afslapning
Anvendelse Kroppen
Gratis forsendelse Ja
Logistik Oplysninger, Der Kan Spores Ja
Størrelse For more details please see description
Enhed Type Pack
Pakke Vægt 0.5kg (1.10lb.)
Pakke Størrelse 21cm x 11cm x 30cm (8.27in x 4.33in x 11.81in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer