Nyhed Reduced price!
ZENCY Mode Nye Kvinder er Ægte Bløde Naturlige okselæder Rygsæk Kvindelige Designere Damer Koskind Kvinde skoletasker Piger

ZENCY Mode Nye Kvinder er Ægte Bløde Naturlige okselæder Rygsæk Kvindelige Designere Damer Koskind Kvinde skoletasker Piger

kr285.24

-47%

kr538.23

Ny vare

På lager

Tags: kvinder skole taske, skoletaske pige, designer læder rygsæk, Billige kvinder skole taske, Høj Kvalitet skoletaske pige, Kina designer læder rygsæk Leverandører.

dianxiaobao_1

dianxiaobao_2

Vi lover, at posen var lavet af ægte okselæder , vi har en fabrik i Guangzhou, så vi sælger denne taske til den laveste pris . Billederne er alle taget fra det virkelige taske , er du velkommen til at købe det, vi plejer at sende det ud indenfor 1 forretnings dag . Høj pris for at få Høj kvalitet taske!

Farve

Sort, Grå, Lilla, Mørk Rød, Rød, Mørk blå

Materiale

Ægte Læder (blødt okseskind), Sort farve, hardware og lynlås tænder

Vægt

0,6 KG

Åbning

Lynlås

Stil

Rygsæk/Skulder/Tote

Struktur

Inde lynlås, mobiltelefon og multifunktionelle lommer

Størrelse

Top Længde: 20cm

Bund Længde:23cm

Højde:27cm

Bredde: 11cm

På grund af forskellige måle-metoden, er det måske eksisterer 1-3 CM fejl

1.Vi accepterer betaling via Groendalspark.dk KUN.

2.Du kan tilføje dit kreditkort inden din Groendalspark.dk konto til at betale for elementet.

Salg Afkast

1. Item afkast er gyldig, da du får varen i 14 dage, elementet skal har ingen beskadiget eller ændre, køber, vil være ansvarlig for shipping gebyrer, og returnere hele pakken med tags sammen.

2. Hvis de elementer, der blev brudt, da du fik det inden for 7 dage(ikke brugt eller menneskeskabte skader), skal du tage et billede af det og sende billeder til mig, vi kan erstatte en anden eller tilbagebetaling.

3. Vi accepterer ikke returnerer varen, uden fornuftige grunde(som du ikke kan lide det, det er ikke forventet), så før du placerer ordre, kan du foretage sikker på, at varen er dine ønsker, som vi ikke ønsker at gøre tvist med køber.

4.Vi bor i kina, så hvis du har brug for for at vende tilbage til denne vare, bedes du kontakte mig og beder om vores kina tilbage-adresse, skal du ikke bruge pakken ' s konvolut adresse, ellers kan vi ikke modtager pakken.

Defekt Garanti

12 måneder garanti, da den leverede dato. hvis varen er gået i stykker i 12 måneder, kan du kontakte mig, vi kan give garanti. De to måder portoen var betalt af køber.

Farve: på Grund af forskellige Displayer og forskellige lysstyrker, den taske måske findes en lille farve forskel, bedes du kender om dette, hvis du kan huske farven forskellen meget, så kontakt mig venligst inden ordreafgivelse.

Størrelse: størrelsen blev målt den længste område, så forskellige målemetoder, er det måske har 1-3cm fejl ved målingen.

Feedback er meget vigtig for mig, så jeg håber, at få 5 stjerner for den beskrivelse, kommunikation og forsendelse. Hvis du har problemer, bedes du kontakte mig først, lad ikke mindre end 4 stjerner, fordi 1 eller 2 eller 3 stjerner, er dårlige til min konto. Vi kan yde den bedste service for dig, så giv mig en chance for at løse problemet, inden du forlader feedback.

dianxiaobao_3

dianxiaobao_4

Mønster Type Solid
Kapacitet Under 20 Liter
Rygsække Type Softback
Lining Materiale Polyester
Model-Nummer ZC260774
Udvendig Silt Lomme
Dekoration Ingen
Element Type Rygsække
Indretning Mobiltelefon Lomme,Interiør Slot Lomme,Interiør Lynlås Lomme
Regnskabsmæssige System Fysiologiske Kurven Tilbage
Stil Preppy Stil
Køn Kvinder
Håndtag/Rem Type Bløde Håndtag
Vigtigste Materiale Ægte Læder
Mærke ZENCY
Regnslag No
Ægte Læder Type Ko læder
Lukning Type Lynlås
Størrelse 23x27x11(LxHxW)
Technics Prægning
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 27cm x 32cm x 8cm (10.63in x 12.60in x 3.15in)
Pakke Vægt 0.78kg (1.72lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer