Nyhed Reduced price!
Mænd Sport Ure NAVIFORCE Mærke Mode Dual Display Ure LED Digitalt Ur i Rustfrit Stål Gave Mekaniske Ure Armbåndsure

Mænd Sport Ure NAVIFORCE Mærke Mode Dual Display Ure LED Digitalt Ur i Rustfrit Stål Gave Mekaniske Ure Armbåndsure

kr134.87

-40%

kr224.80

Ny vare

På lager

Tags: armbåndsur mærke, digital armbåndsur, armbåndsur led, Billige armbåndsur mærke, Høj Kvalitet, digitalt armbåndsur, Kina armbåndsur led-Leverandører.

Dropshipping & wholesale: Drop shipping : vi kan direkte sende til din kunde, som din anmodning. Engros : vi kan tilbyde en særlig rabat og hurtig gratis express shipping (7-10 arbejdsdage for levering).

Betaling: Vi accepterer Alipay her. Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW . Fragt & Levering: Vi sender til hele Verden inden for 1-3 dage efter betalingen, undtagen APO/FPO . Pakker er afsendt fra Kina med anbefalet Air Mail,de fleste af dem vil ankomme inden for 15-25 dage. Leveringstiden afhænger af destination og andre faktorer.Nogle gange ville det være en forsinkelse på grund af dårligt vejr eller spild af tid i fortoldningen. Hvis du ikke kan modtage post inden for 30-50 dage, bedes du kontakte os først, vi vil løse problemerne ASAP, vil Vi erklære det som en lavere værdi for at sikre, at du modtager dine varer skattefri for ved indførsel,er Dette lavere pris, der ikke afspejler den samlede pris, du har betalt, eller markedsværdien af varer og gælder muligvis ikke for lande med forskellige told-regler. Eventuelle afgifter eller gebyrer, der ville være købers ansvar. Når pakken er sendt ud, vil det være umuligt for os at hjælpe dig med at ændre adresse eller andre oplysninger om din ordre, så venligst tjek din ordre oplysninger, når du foretager betalingen. Feedback & Kontakt os: Hvis du er tilfreds med vores produkt og service,bedes du tage et par sekunder til at forlade en positiv feedback og 5 stjerner, og Din feedback er virkelig vigtigt for os. Hvis varerne har nogen problemer, og du ikke er tilfreds med det, så kontakt os, vil vi gøre vores bedste for at løse dit problem. Give dig en tilfredsstillende løsning. Vær venlig ikke at forlade os, neutral eller negativ feedback. Vi forsøger at svare så hurtigt som muligt. men tillad at forsinke respons til ikke-forretningsmæssige tid. Vi vil være glade for at besvare eventuelle spørgsmål. Har nogen spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

Model-Nummer Naviforce 9093 Sort Rød
Sag Form Runde
Lås Type Foldespænde med Sikkerhed
Vandtæthed Dybde 3Bar
Vandafvisende 30M Vandtæt,3ATM
Element Type Dual Display Armbåndsure
Se Vægt 181g
Bokse & Sager Materiale Ingen pakke
Funktion Alarm,Stop Ur,Komplet Kalender,Flere Tidszone,Uge Display,ur, Kronograf,Lysende Hænder,Auto Dato,LED display
Bånd Bredde 24mm
Bandet Materiale Type Rustfrit Stål
Mærke NAVIFORCE
Se typle Mænd's Vandtæt Sport Armbåndsure
Bevægelse Kvarts
Se Farve Sort,Sølv,Rød,Rose Guld
Dial-Skærm Analog-til-Digital,LED
Dial Diameter 48mm
Sag Materiale Legering
Ur-Funktion Tid,Multifunktionelle Kalender,Alarm,Stopur
Stil Fashion & Casual
Bandet Længde 24.5 cm
Køn Mænd
Sagen Tykkelse 16mm
Se Tilstand 100% Ny med tags
Skive Vindue Materiale Type Glas
Ur Design Analog LED Digital,Dual Display,Høj Kvalitet Japan Bevægelse
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.2kg (0.44lb.)
Pakke Størrelse 17cm x 17cm x 8cm (6.69in x 6.69in x 3.15in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer