Nyhed Reduced price!
Sæt 4stk Blød Bil Nakkestøtte Pude med Pu Læder Pleje Hals Pude For Toyata Honda LADA Hyundai KIA VW

Sæt 4stk Blød Bil Nakkestøtte Pude med Pu Læder Pleje Hals Pude For Toyata Honda LADA Hyundai KIA VW

kr195.86

-20%

kr244.84

Ny vare

På lager

Tags: pude dukke, hovedstøtte montere, pude stol, Billige pude dukke, Høj Kvalitet montere hovedstøtte, Kina pude stol Leverandører.

Navn: ice wire hovedstøtte Farve: fire-farve valgfri sort og farve beige grå Størrelse: 28 * 18cm Materiale: Kvalitet Denim + space bomuld Beskrivelse: Super slid-resistente høj kvalitet, Dani Pi materiale, hvid grøn Yunsian fyldt, kvalitet er mere bemærkelsesværdigt! Bil cervikal pude 100% forsynet med livmoderhalskræft, der passer perfekt nakken nul pres! I tillæg til bil hovedstøtte kan beskytte førerens skrøbelige hals, der er mange små viden ikke kan vide. 1, selv om hastigheden er kun 10 km i timen, en kollision, og bilens acceleration og deceleration af alle de kræfter, klemt i den skrøbelige hals, hvis ikke den beskyttelse af bilens nakkestøtte i bilen, halsen er Let såret. 2,26% af den bageste ende af ulykke, førerens hoved-eller nakkeskader. 3, under de samme betingelser, anvendelse af god kvalitet nakkestøtten end brugen af fattige nakkestøtten beboerne i den bageste ende af ulykke sandsynligheden for hals skade reduceret med 24%. 4, afstanden mellem hoved og nakkestøtte den tættere den bedre, det er bedst ikke at overstige 10 cm. 5, i køretøjet kollisionen skete ulykker i kvinder end mænd risikoen for hoved og nakke skader 1.8-2.2 gange højere. Derfor bør kvinder være opmærksomme på at justere bil hovedstøtte højde, og kroppen så langt frem som muligt. Betaling

Kan vi acceptere, T/T,Western Union,Money Order,den bedste måde er direkte online betaling

Sørg venligst for, at din modtager adresse er korrekt. Så du kan modtage det.

Shipping time

Leveringstiden er ca 25-45 dage. Hvis du har brug for at få varerne så hurtigt som muligt. Du kan købe DHL / EMS / FedEx / UPS. USA Sender E-PAKKE 8-18 dage til at ankomme. Resterende lande bruger Kina Indlæg om 20-45 dage til at ankomme. Peru og Brasilien om 35-70 dage til at ankomme. Vent venligst. Hvis ordrer mere end $ 100, så vil jeg sende DHL / EMS / FedEx / UPS til dig.

DHL,UPS,FEDEX:5-10 arbejdsdage

Forstå venligst, at vi ikke kan styre transit tid, især under ferie, fly forsinkelse eller vejrforhold.

Returret

Vi accepterer returnering

Hvis du er utilfreds med varen eller varen er modtaget i brudt, kan det blive returneret i den oprindelige tilstand inden for en uge, efter du har modtaget ,vil vi sende dig en fuld refusion sammen med skibsfart omkostninger, så snart vi modtager varen. Men den køber skal betale retur fragt.

Feedback

Da din feedback er meget vigtigt for at vores forretningsudvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service. Tak! Hvis du er utilfreds med det, bedes du venligst kontakte os inden de forlader en negativ og neutral feedback. Vi vil gøre vores bedste for at løse problemet og tilfredsstille dig. Mange tak!

Mærke LARATH
Model Navn 030303
Materiale Dani Pi
Påfyldning Polyester
Pakke Størrelse 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Pakke Vægt 1.0kg (2.20lb.)
Enhed Type masse (4 stykker/masse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer