Nyhed Reduced price!
Høj kvalitet 4.5 7,0 tommer hund stål sikkert rundt tip top grooming lille saks værktøj buet klinge 15 grader

Høj kvalitet 4.5 7,0 tommer hund stål sikkert rundt tip top grooming lille saks værktøj buet klinge 15 grader

kr91.71

-14%

kr107.89

Ny vare

På lager

Tags: saks grooming, grooming saks, buet saks grooming, Billige sakse grooming, Høj Kvalitet grooming saks, Kina buede grooming saks Leverandører.

Brand Fenice

Model FE-EDW4.5/7.0 Anvendelse Grooming

Blade type Konvekse kant/straight Klinge Materiale 440C rustfrit stål-Hårdhed 60-62 HRC Hånd type rustfrit stål størrelse, der er Tilgængelig 4.5/7,0 tommer Overflade teknik Fremragende spejl polsk Håndværk Saks Japan skabe svejsning teknologi i Fuld længde 14.2/19,5 cm Blad længde 5.5/8,0 cm

Opmærksomhed!! Vores virksomhed har besluttet at sælge nogle saks til bundpriser at indføre og fremme af nye produkter til kunderne. Vi har tillid til, vil du finde vores prisen rimelig og kvaliteten af vores produkter fremragende.

Denne form for lille saks med runde sikkerhed tip top er den samme stil af Amazon.Du kan bruge den til at rense dit kæledyr' ansigt, ører, mund-og kløer, nemt og sikkert.

Forsendelse:

Elementer vil blive sendt inden for 7 dag, betalingen er modtaget (Groendalspark.dk vi vil tjekke din kredit kort, og det vil tage omkring 24 timer og ferie, undtagen),hvis vi har nogen problemer med produktet, vil vi efterlade en besked i tide, pls venlig at svare os i gang, også for at undgå fejl ske

Returnerer Udtrykket:

I tilfælde af, at du har modtaget en defekt vare, kunden har op til 7 dage (fra datoen for modtagelse af anmodning om refusion eller ombytning til en ny. I tilfælde af, at du har modtaget en forkert vare, Varer skal returneres i original og ubrugt stand og skal også være i sin originale boks og emballage.

Vi tillader ikke restitutioner eller udvekslinger på grund af ændring i sindet. Læs alle beskrivelse, der er givet som en guide, før du afgiver et bud. Mens hvert skridt er blevet taget for at sikre, at vi sender ud korrekte element, der vil blive lejlighed, når du modtager varer, som er forskellig fra beskrivelsen. I sådanne tilfælde beder vi om, at du straks kontakte os, så vi kan rette op på den situation. Din tilfredshed er vigtig for os, og vi værdsætter din virksomhed.

Hvis du har et behov eller et problem, lad os venligst vide, kan du kontakte os med TradeManager. e-mail.besked ....vi er altid på her!--OverBling Team

Feedback politik:

Vi vil give positiv feedback, når betalingen er modtaget, til At skabe en sund Ali fællesskab, vi håber du vil gøre det samme for os. Vi vil have dig til at forstå, at vi værdi kundeservice voldsomt. Hvis du har nogen utilfredshed, bedes du give os mulighed for at løse problemet, før du efterlade os en negativ feedback. Vi er sikre på, at der er altid en løsning og vi er sikre på ikke ønsker en dårlig feedback til at være der, hvor transaktionen afsluttes.

Scissor Vedligeholdelse Bemærk

Dette produkt var allerede certificeret af strenge inspektion, skrue justeret til den bedste position, skal du ikke slå tilfældigt.

Import af stål, skarpe, være forsigtig med at bruge processen

Frisør sakse skal være forsigtig, når du afleverer, så man undgår at falde til jorden.

Du bedes holde den ren efter brug.

Ikke mulighed for skæring i metal og andre, er det kun for hair-skæring.

Farve 6.5 tommer grå
Model-Nummer FE-EDWXX
Mærke Fenice
Materiale Rustfrit Stål
Type Hunde
Element Type Saks
Pakke Vægt 0.3kg (0.66lb.)
Pakke Størrelse 28cm x 17cm x 5cm (11.02in x 6.69in x 1.97in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer