Nyhed Reduced price!
Evolis R3011 Fuld YMCKO Farvebånd Nye Sten Dualys Securion

Evolis R3011 Fuld YMCKO Farvebånd Nye Sten Dualys Securion

kr2 022.98

Ny vare

På lager

Tags: evolis r3011, evolis farvebånd, evolis pebble, Billige evolis r3011, Høj Kvalitet evolis farvebånd, Kina evolis pebble Leverandører.

Evolis R3011 Farvebånd /YMCKO /200 udskriver

Beskrivelse

Evolis R3011 YMCKO farvebånd består af gul (Y), magenta (M), cyan (C) paneler til udskrivning af et fuldt spektrum af farver ved at kombinere farver ved hjælp af varierende grader af varme . K-panel er en sort resin panel, der typisk anvendes til udskrivning af tekst og stregkoder og O-panel er en tynd, klar beskyttende overlay .

Evolis R3011 YMCKO farvebånd er der bruges til udskrivning af en kombination af fuld-farve billeder og en farve, tekst eller stregkoder .

Evolis R3011 bånd er specielt designet til at sikre optimal drift af din badge printer uden risiko for skader . For at maksimere trykte kort, kvalitet og printeren, holdbarhed , brug kun ægte Evolis R3011 bånd.

Specifikationer Producent og item #:Evolis R3011 YMCKO fuld farve bånd 200 sider pr rulle Til brug sammen med følgende Evolis printere: Ral Ral 3 Pebble 4 Dualys Dualys 3 Securion

Form af salg

GARANTI

1.Et år Producentens Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).

2.Defekte varer SKAL rapporteres, og der returneres til os inden for garantiperioden (i den originale emballage og tilbehør). Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os din Groendalspark.dk-ID og bekendtgørelse Nr. VI GØR NOTREPAIR ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

3.Retur fragt betales af Køber.

RETURNERING OG REFUNDERING

1.Hvis du ønsker at bytte varen er modtaget,skal du kontakte os inden for 7 dage efter modtagelsen af din ordre.Og, du skal betale ekstra shipping gebyrer, der er afholdt, og de elementer, der returneres, bør holdes i theiroriginal status.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 30 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE DIG EN RESTITUTION. Der er INGEN UNDTAGELSER!

2.Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din Alibaba-ID.

3.Vi vil refundere du, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter andaccessories i prisen, EFTER at BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Groendalspark.dk, kan du vælge at få en erstatning.

4.Retur fragt betales af Køber.

FEEDBACK

1.Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at leavepositive feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service. Det hjælper os improvewhat vi gør, og forstå, hvad vi allerede gør godt.

2.Hvis du har enhver problem eller ikke satified med vores produkt og service,er du velkommen til at kontakte os når som helst, før du lader andre feedback,vi vil gøre vores bedste for at give dig en tilfreds løsning

Farve andre
Størrelse 60*300
Funktion Original
Model-Nummer R3011C
Type Harpiks
Relevant Udstyr Evolis Kort Printer
Mærke EKARWELT
Pakke Vægt 1.8kg (3.97lb.)
Enhed Type masse (10 stk/masse)
Pakke Størrelse 25cm x 18cm x 10cm (9.84in x 7.09in x 3.94in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer