Nyhed Reduced price!
Luksus ÆSOP Mode Damer Ur Rosa Guld Kvinder Ure Elegant Minimalisme Casual Sort Tæve Vandtæt Ur til pige 2018

Luksus ÆSOP Mode Damer Ur Rosa Guld Kvinder Ure Elegant Minimalisme Casual Sort Tæve Vandtæt Ur til pige 2018

kr60.08

-49%

kr120.15

Ny vare

På lager

Tags: clock mode, ur til piger, uret er vandtæt, Billige clock mode, Høj Kvalitet ur til piger, Kina ur vandtæt Leverandører.

Funktioner:

model nummer:ÆSOP

Urglas:Hardlex krystal glas med belægning film

Watchbands:Mianese stål rem

Se sag:Sag Legering

Se spænde:Praktisk Pin Spænde

Vandtæthed:30 Meter Vandtæt

Se dial diameter: 36mm

Watchcase:7 mm tykkelse

Vægt:48g

Se kæde:21CM længde

Se kæde: 18mm

Tips

1、 Om OLEVS ure og emballering

Vi handler alle ure er alle ægte ur, kvalitet, absolut garanti og vores ure har alle den myndighed, der er af den kvalitet, certificering test, kan du være sikker på at købe vores produkter. Vi vil sende dig gratis high-end vagt gaveæske。

2. Uret er vandtæt

Vores ur vandtæt ydeevne er meget god, kan nå 30M liv vandtæt. Til det daglige liv i den vandtæt, vores ur er absolut ikke noget problem. Du kan bære dine hænder og tage et bad. Men en ting at bemærke, så prøv ikke at lade det se kontakt med damp og varmt vand, som ikke er iført varmt vandbad. Hvis uret inde vandet kun en lille mængde vand, damp, vand, damp vil forsvinde automatisk med tiden, eller sættes op og ned, se op og ned, to timer senere, vanddamp vil automatisk forsvinde. Hvis der er nogle dråber vand i uret, bedes du reparere dit ur så hurtigt som muligt.

3.Hvis du støder på problemer i brugen af den første kontakt os, vil vi hjælpe dig med at løse problemet så hurtigt som muligt, måske bare vi kommer hjem fra arbejde, eller ikke er online, vent tålmodigt på, at vi vil arbejde inden for 24 timer til at kontakte dig.

Om forsendelse

1、 de Fleste af de lande, vi er fri fragt, når du bestiller varen side vil bede dig om at udfylde din korrekte leveringsadresse, telefonnummer, navn, vil vi følge, din adresse, at din levering

2、Når du placerer en ordre, vil vi kontrollere varen grundigt inden for 1-3 dage, og derefter hjælpe dig med skibet, men bemærk venligst, at der måske på grund af vejret årsager til tider forsinkelse stykke tid, men vi vil udvide dine leveringstid, så skal du Vente tålmodigt. Normalt sender vi dig gennem China Post, luftpost, om 7-35 dage til at nå til din adresse. Hvis du har brug for hurtigt skib, DHL, UPS, TNT, FEDEX, EMS, selv om de er ikke gratis, men kan nyde en meget god rabat. Så når du bestiller, skal du vælge den måde, du ønsker at sende, at vi vil blive afsendt i den rækkefølge listen angiver levering eller enkelt nummer eller sende en e-mail til dig.

3、Du tog varerne og fragt omfatter ikke nogen skat

4 Vi er en ærlig og troværdig leverandør, og vi håber, at hver kunde ven vil elske vores produkter og har en meget behagelig shopping oplevelse. Hvis du er tilfreds med vores varer og tjenesteydelser, så sørg for at give os 5 stjerner ros, vil vi være meget taknemmelige. Hvis du har nogen forslag eller ikke er tilfreds med de varer eller tjenester, kan du også give os 5 stjerne ros og stille dit spørgsmål, så tøv ikke har nogen kommunikation og kontakt efterladt nogen negative kommentarer, vil vi være den første tid til at reagere positivt og med at løse Dine spørgsmål. Hvis der er et problem, vi vil ikke lade dig ned, og vil give dig et godt svar.

Politik for refundering

1, hvis du modtager varen og beskrivelse ikke opfylder eller ikke er tilfreds med kvaliteten, bedes du kontakte os i god tid vil give en fuld refusion。

2If du ønsker at vende tilbage på grund af din grund, skal du kontakte os inden for 7 dage efter modtagelsen af varerne, vil vi give dig den adresse for at returnere varen, men afkastet af den fragt du har brug for at være ansvarlig. Vi vil returnere varen i gang med at returnere varer efter prisen, men den shipping tid, vil ikke blive returneret. Forstå venligst, at.

Reloj Mujer Reloj de las mujeres,
Mærke AESOP
Dial Diameter 36mm
Bevægelse Kvarts
Skive Vindue Materiale Type Coated Glas
Lås Type Skjult Clasp
Sag Materiale Rustfrit Stål
Guld Sort Hvid relogio feminino
Bandet Længde 21inch
Bånd Bredde 18mm
se håndled ur
Model-Nummer Tusind tre
Vandtæthed Dybde 3Bar
Damen-Armbanduhr Bayan kuvars saatler
Bokse & Sager Materiale Papir
Stil Luksus
Bandet Materiale Type Rustfrit Stål
Funktion Vandafvisende,Svømmer,Dykker
horloges vrouwen bayan kol saati
Sagen Tykkelse 7mm
Sag Form Runde
Pakke Vægt 0.1kg (0.22lb.)
Pakke Størrelse 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer