Nyhed Reduced price!
CTVMAN Wifi IP-Kamera Panorama 360 Pære til at Lyse Trådløse Fiskeøje HD 960P Wi-fi Lampe Hjem babyalarmer Sikkerhed Overvågning Cam

CTVMAN Wifi IP-Kamera Panorama 360 Pære til at Lyse Trådløse Fiskeøje HD 960P Wi-fi Lampe Hjem babyalarmer Sikkerhed Overvågning Cam

kr329.87

Ny vare

På lager

Tags: Overvågningskameraer, Billige Overvågningskameraer, CTVMAN Wifi IP-Kamera Panorama 360 Pære til at Lyse Trådløse Fiskeøje HD 960P Wi fi Lampe Hjem babyalarmer Sikkerhed Overvågning Cam.

CTVMAN Wifi IP-Kamera Panorama 360 Pære til at Lyse Trådløse Fiskeøje HD 960P Wi-fi Lampe Hjem babyalarmer Sikkerhed Overvågning Cam

Modellen CM20D01PE er en 360 graders panorama kamera med alle i én funktioner i prisen trådløs forbindelse,to-vejs audio tale, sd-kort slot, motion detection med hd fiskeøje for multi brede vinkler. Meget god til hjem sikkerhed overvågning.Denne LED pære kamera med 1,3 Megapixel full hd-opløsning. Nyd den fremragende kvalitet af billedet, som kunne se når som helst hvor som helst via mobile app.

Pære Lampe kamera er tilpasset fiskeøje med 360 graders opfattelse, og du kan nyde den super vidvinkel til flere retninger.Dette kamera er med E27 mount, som er kompatibel med de fleste af type buld-forbindelse.

Wifi Kamera, der er tilpasset HD-løsning, som beslutningen er op til 1,3 megapixel. Klare og bløde billede for at gøre sikker på, at den video med de ultimative kvalitet ikke noget ur på computer eller smart phone.

Denne trådløse ip-kameraet er bygget i en bevægelsesføler, der understøtter alarm push-funktion. Kun din mobiltelefon installeret ip-cam ' s App, så kan du se online video når som helst. For motion detection-funktion, når du har valgt den indstilling som "Turn on",vil du modtage e-mail-alarm eller snapshot i henhold til din indstilling.

Du vil nyde den trådløse forbindelse fungerer. Webcam er ægte plug and play, er det kun tilslutte strømforsyningen, der er installeret kamera-app og følg trin for trin instruktioner via app til færdig wifi-forbindelse. Du kan se de videoklip som helst, hvor som helst under netværk. Bemærk venligst, at kameraet er i øjeblikket ikke support 5g og mac-system.

Du vil helt sikkert som funktion af to-vejs audio tale. Dette Hjem wifi IP-Kamera er indbygget mikrofon og lyd pick-up enhed inde, alt-i-et design. når godt forbundet med en wifi-router, så kan du åbne kameraet og over telefonen app ' en-og to-vejs tale i real time.

Optagelse over på sd-kortet er en funktion til overvågning af netværk ipcam. Den grundlæggende model er ikke omfattet af et sd-kort, men du kan vælge den model, der kommer med opbevaring kort efter den beskrivelse for hver enkelt model. Denne model er max støtte 64GB, der understøtter bevægelsesdetektering optagelse, eller hele tiden optagelse.

Ægte plug and play P2P-funktion, der understøtter andriod og ios system er smart mobil. Det er kun installerede den Trådløse kamera app og kunne se fra forskellige enheder. Telefon/PAD/PC osv.

Dette er en indendørs ip kamera, som er egnet til multi anvendelsesområder, såsom home/baby rum/bibliotek/pet-monitor/kontor/butik....overvågning anvendes.

Type IP-Kamera
Mærke CTVMAN
Function3 pære wifi ip-kamera
Sensor Størrelse 1.3 MP Pære Cam
High Definition 1.3 Megapixel
Description1 pære kameraet 360
Strømforbrug(W) 6W
Usage2 360 panorama hd pære kamera
Linse (mm) Fiskeøje Linse
Function4 led pære kamera
Farve Hvid
IR Afstand(m) 10M
Sensor CMOS
Strømforsyning(V) 100-240V
Description2 wifi pære kamera
Sensor Mærke Sony
Usage1 cctv-pære kamera
Function1 360 panorama kamera wifi
Function2 360 graders panorama, kamera ip
Specielle Funktioner panorama
Teknologi Infrarød
Forbindelse IP/Trådløst Netværk
Understøttede Mobile Systemer Android
Model-Nummer CM20D01PE
description4 ip-pære kamera wifi
Alarm Handling E-Mail-Foto
Stil Pan tilt h
Strømforsyning Normal
Dimensioner (L x W x D)(mm) 70*135mm
Understøttede Operativsystemer Windows 7,Windows 8,Windows XP
description3 sikkerhed pære kamera
Vægbeslag Loft
Netværk Brugerflade Wi-Fi/802.11/b/g
Opbevaring Ingen
Installation Loft
Synsvinkel (Grad) 360°
Audio-Udgang to-vejs
Minimum Belysning(Lux) 0lux
Video Kompression Format H. 264
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.6kg (1.32lb.)
Pakke Størrelse 20cm x 18cm x 14cm (7.87in x 7.09in x 5.51in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer