Nyhed Reduced price!
Nye Zomei Stativ Z666 Professionel Bærbar Rejse Aluminium Kamera Stativ Tilbehør Stå med Pan-Hoved til Canon Dslr Kamera

Nye Zomei Stativ Z666 Professionel Bærbar Rejse Aluminium Kamera Stativ Tilbehør Stå med Pan-Hoved til Canon Dslr Kamera

kr190.71

-46%

kr359.78

Ny vare

På lager

Tags: stativ til tilbehør, zomei stativ, kamera stativ, Billige stativ tilbehør, Høj Kvalitet zomei stativ, Kina kamera stativ Leverandører.

Nye Zomei Z666 Professionel Bærbar Rejse Aluminium Stativ til Kamera Tilbehør Stå med Pan-Hoved til Canon Dslr

Den Zomei Z666 letvægts stativ er stor for fotografer, der er på udkig efter en let og alsidig 55" Stativ. Dette stativ er meget billig, men fuld af funktion. Med evnen til at placere dit kamera fra en normal liggende, til en stående retning er du sikker på at være i stand til at fange det foto, du ønsker.

3-Vejs Hoved

Dette kompakt stativ kommer med en opdateret tre-vejs foto hoved, som er ideel til præcise udformning. Fuld panorama bliver nemmere med sin 360-graders dreje funktion. Ændre kameraets retning fra portræt til landskab, vil aldrig blive et problem igen.

Quick-Release Plade

Tak til stativ ' s quick-release monteringsplade du er nu i stand til at fastgøre og frigøre dit kamera på få sekunder. Det gør hurtige overgange mellem billeder, og hurtigt bevæger sig fra spot til spot muligt.

4-Afsnit, Håndtag-Låsen Ben

Med de fire afsnit håndtag-låsen legs din letvægts stativ kan ubesværet plads brugerdefinerede set-ups i ujævnt terræn, når du havde brug for at ramme den skudt lige så. Centret er tandhjulsdrevne til at udvide, og gummi fødder bidrage til at sikre stabilitet på forskellige overflader.

Letvægts og Nem at Opbevare

Takket være den stærke, men lette materiale, kan du bære dette stativ fra den ene placering til den anden uden besvær. Stativet passer perfekt ind i den medfølgende bæretaske til sikker opbevaring.

Specifikationer

Hoved Type: 3-vejs Pan Hoved

Foldet Længde: 50cm / 19.7 i

Stativ Max Højde: 150 cm / 4.92 ft

Belastning: 5kg / 11.02 Lb

Nettovægt: 1.2 kg / 2.6 Kg

Package Dimention: 12 * 12 * 51cm / 4.7 * 4.7 * 20.08 i

Pakke Vægt: 1,6 kg / Lb 3.52

Pakke Liste:

1 * Zomei Z666 Letvægts Stativ

1 * Bæretaske

Model-Nummer Z666
Hoved Type Pan-hoved
Bruger Digital Kamera
Vægt (g) Et tusinde to hundrede halvtreds
Mærke Zomei
Foldet Længde (mm) Fire tusinde otte hundrede og seks og tyve
Pakke Ja
Materiale Aluminium
Antal Extened Længde (mm) Tusind fire hundrede og fire og tyve
Type Professionel Stativ
Pakke Vægt 1.5kg (3.31lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 51cm x 12cm x 12cm (20.08in x 4.72in x 4.72in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer