Nyhed Reduced price!
2017 Plus size Båd hals Lace Fuld Ærmer, Blonder, Bling bryllup Kjoler, Gulv Længde Brud Bold Kjoler Vestidos De Novia HS258

2017 Plus size Båd hals Lace Fuld Ærmer, Blonder, Bling bryllup Kjoler, Gulv Længde Brud Bold Kjoler Vestidos De Novia HS258

kr203.03

-8%

kr220.69

Ny vare

På lager

Tags: vestidos de novia, vestido de novia plus, bling bryllup kjoler, Billige vestidos de novia, Høj Kvalitet vestido de novia plus, Kina bling bryllup kjoler Leverandører.

På grund af de målemetoder, der er fejl 1-3cm Størrelse 14W er tilpasset størrelsen. Du skal blot vælge størrelsen 14W, og efterlade besked for at fortælle os dit bryst, talje, kropsvægt og hæle højden, der vil være ok. Den kjole vil blive afsendt i 5-7 dage.Hvis størrelsen 14W kan ikke vælges, betyder det, at denne post kan ikke tilpasses. Vi accepterer kun størrelsen tilpasses, farver og design kan tilpasses Denne vare er bryllup kjole kun, herunder ikke underkjole eller andre ting. Alle de billeder, vi viser dig, er rigtige billeder, alle kjolen er præcis som det samme som billedet viser.

!!! Vi vil nægtede refusion, hvis u ikke hjælpe clearance told. Så læs venligst forsigtig politik afslutning nedenfor. Tak.

Om Told

Vores brudekjoler priser er form 30USD at 200USD, vil vi erklære kjole som gave og den værdi, der er 20USD for at 150usd. Håb er, kan gøre u undgå told. Men forskellige lande har forskellige standarder, så prøv at lære din county ' s politik om told-køb varer fra oversea.Og kan du hjælpe regnskabsafslutning, hvis nødvendigt, tak. Som Groendalspark.dk politik, clearance er købers pligt. Vi vil se u enig i dette, hvis køber vores varer. Tak.

Om kvalitet

Vi har mange kjoler til bryllup, hvor prisen er omkring 30USD, 40USD. Det er meget billig pris og gratis forsendelse til mange lande. Kjoler generelt vægt 1 kg, fragt er ikke billige. Og disse kjoler er alle håndlavede. Så hvis u tænke på disse billige pris, u vil ikke skuffe på disse brudekjole. Hvis u vil udsøgt,porcelæn bryllup kjole, skal du vælge vores brudekjole, som pris over 50USD. Tak.

Om behandlingstiden

Vi er fabrik, gør vi producerer for mange kunder, lover vi at sende ud varen i 3-5 dasy efter at vi får betaling. Hvis ur størrelse er tilpasset, kjole vil blive afsendt i 5-7 dage. Så spørg mig ikke sende varerne meget hurtigt. generelt 3-5 dage. Forstå venligst, tak.

Om tilbagebetaling & tvist

1. Som ovenfor ord, vil vi gøre fuld refusion for u hvis varen ikke levering efter shiped ud af 60 dage ( Brasilien, er 90 dage), så vær ikke åben konflikt afer shiped ud 1-40 dage. Vær opmærksom på de varer, kontakt med os, før åben konflikt, vi vil gøre vores bedste for at løse problemet.

Om farver

Nogle kunder spørger, hvis den hvide er ren hvid, vi altid svært at svare på, den kjole er muligvis ikke ren hvid eller sneen hvid, det er en form for hvid, som tæt hvid, men ikke elfenben. Så skal du vide, at før de køber.

Talje Naturlige
De Faktiske Billeder Ja
Model-Nummer HS258
USA Størrelse 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 16W, 18W, 20W, 22W, 24W, 26W, 28W, Brugerdefineret
Element Type Kjoler Til Bryllup
For Gravide Kvinder No
Back Design Snøre
Kjoler Længde Gulv-Længde
Halsudskæring Bådudskæring
Mode Element Simpel
Toget Ingen
Silhuet Bolden Kjole
Brudekjole Stof Tulle Netting
Med indbygget Bh Ja
Ærme Længde(cm) Fuld
Mærke det's yiiya
Ærme Stil Almindelig
Dekoration Differentieret,Blonde,Krystal,Applikationsbroderi
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 1.0kg (2.20lb.)
Pakke Størrelse 45cm x 35cm x 5cm (17.72in x 13.78in x 1.97in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer