Nyhed Reduced price!
Engros - >10 Sæt Elsker Ønsker Prydet Oyster Drop Vedhæng

Engros - >10 Sæt Elsker Ønsker Prydet Oyster Drop Vedhæng

kr225.53

-20%

kr281.93

Ny vare

På lager

Tags: Perle Halskæde, perle vedhæng, kærlighed vedhæng, Billige perle halskæde, Høj Kvalitet perle vedhæng, Kina kærlighed vedhæng Leverandører.

Forsendelse:INGEN BOX

Efter betaling er afviklet, vil vi normalt sende med luftpost (Hongkong Post / Kina Post) inden for 1-3 arbejdsdage.

Vi forventer, at international levering tager omkring 15 - 35working dage (Lør & Søn & Helligdag er ikke inkluderet i prisen). Endnu, vær venligst opmærksom på, at nogle lande kan støde på længere levering på grund af lokale fortoldning.

Vær venlig IKKE at EFTERLADE OS 1 eller 2 rating feedback på grund af den lange leveringstid. når fuldstændig betaling har jeg afsendt varen inden for 1-2 dage.men engang posthuset måske vil have et problem eller meget travlt.forstå venligst,

Hvis din lokale skik er at opkræve skat eller told, vi er kede af, at dette ikke vil være en del af vores ansvar. Du kan tjekke med din lokale brugerdefinerede kontor for at se de ekstra omkostninger, inden du afgiver et bud.

Bemærk at fragt-og ekspeditionsgebyr på HVERT element, tælles separat, det betyder, at du også er nødt til at betale for forsendelse og ekspeditionsgebyr for HVER enkelt konto, selvom du har kombinere køb, dette er tilsyneladende, fordi porto gebyr, er direkte proportional med vægten af hele pakken.

FEEDBACK

Din entusiasme er den bedste reklame, jeg kunne bede om. Når du har din nye konto i hånd, skal du vende tilbage til at give feedback. Fortælle mig og andre, hvad du mener. For at se kommentarer indsendt af andre kunder, så klik her:

a god
Køn Kvinder
Metaller Type Sølv Forgyldt
Pearl Type Ferskvandsperler
Model-Nummer cm
Kæde Type Kæde
Form\mønster Runde
Perle form Barok
Stil Romantisk
Materiale Pearl
Element Type Halskæder
Halskæde Type Halssmykker
Vedhæng Størrelse mm
Bøde eller Mode Mode
Pakke Størrelse 13cm x 9cm x 6cm (5.12in x 3.54in x 2.36in)
Pakke Vægt 1.2kg (2.65lb.)
Enhed Type masse (10 stk/masse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer