Nyhed Reduced price!
Original board TH-P42U30 TH-P42U33C SN yrelsen TNPA5349AB TNPA5349 AB Y yrelsen for godt arbejde

Original board TH-P42U30 TH-P42U33C SN yrelsen TNPA5349AB TNPA5349 AB Y yrelsen for godt arbejde

kr610.02

-6%

kr655.93

Ny vare

På lager

Tags: arbejde fælge, arbejde gård, arbejde match, Billige arbejde fælge, Høj Kvalitet arbejde gård, Kina arbejder match Leverandører.

Hvis der er nogen spørgsmål,pls lad os vide,og vi vil gøre vores bedste service til dig. Kære købere, bemærk venligst: Hvis vores produkt beskrivelse er skrevet tydeligt er 100% nye produkter nye produkter, andre 90% nye alle er second-hand produkter.(Selv om det er et brugt produkt, garanterer vi, at test er et godt stykke arbejde, før forsendelse. Når du modtager varer kun brug for at installere, hvis eventuelle spørgsmål kan du kontakte os først, tak. Købere opmærksom på, hvis driften ikke er den rigtige til at forårsage skade til kortslutning af de ikke-kvalitet problemer og chips, og så videre, ikke er omfattet af vores garanti. Meddelelse om signering : købere det skal være i front af kurer, skal du åbne boksen for at kontrollere, om produktet er komplet og modtagelse af varer. Hvis du finder et problem, bedes du nægte at underskrive og tage billeder eller video, skal du kontakte sælgeren for at løse problemet. Hvis køberen ikke kontrollere varen og kvittere for pakken, er ikke sælgers ansvar, så skal i vide!!

Kære ven ,Når du har bekræftet ordren, så fortæl os din gamle bord model. Hvis det ikke er den samme, bedes du sende os dit billede,tak bruges til Originale strømforsyning bord betalingsmetoder: Vi accepterer kreditkort (Escrow) og så videre, Hvis du foretrækker andre betalingsmetoder kontakt os venligst. Forsendelse: 1.Normalt vil vi sende varer inden for 3 arbejdsdage efter betaling er nået. 2 DHL, UPS, Fedex, EMS er tilgængelige for skibsfarten Leveringstid: 1 . DHL, UPS, Fedex, EMS express shipping normalt tage 3-10 arbejdsdage og Kina post Air Mail/HK post, luftpost forsendelse tager Normalt 7-65 dage afhænger af det land, der leveres til. I sjældne tilfælde, nøje tilpassede frirum, som vil gøre leveringstiden lidt længere tid, så vær tålmodig 2 . Til Brasilien, kan vi tilbyde EMS shipping, hvis du ønsker at vælge DHL eller FEDEX, UPS, bedes du venligst kontakte vores kundeservice, Giv os din CPF SKAT nummer for dit land, told, så vi vil ændre shipping cost og metode for dig. 3 . Nogen ulykker, forsinkelser eller andre problemer, er ansvaret for forsendelse service. 4 .Eventuelle afgifter eller gebyrer, der er købers ansvar. 5 .Venligst tjek din ADRESSE nøje, når behandlingen for. 6 .Købere bemærk: Tilbehør taksterne skal være købere til at betale.Køberen kan vælge EMS express til at undgå told. 7 .Alle ordrer,uanset hvad grunden forårsager vende tilbage til os, kunden skal betale EMS retur omkostninger(kun støtte EMS for at vende tilbage shipping metode),Og den angivne værdi er 10USD, hvis du bestiller, så enige om, Garanti: 2 måneder garanti for de nye produkter.Hvis du føler dig skuffet over emnet, fortæl os inden for 7 dage efter levering.Varer skal returneres i Original tilstand for refusion/exchange.Forsendelses omkostninger er på dig.Vi bekymrer sig om hver køber og vil gøre vores Bestræbelser på at løse eventuelle problemer på en god måde.Din tilfredshed er vores NR.1 prioritet. Bemærk : menneskeskabte ødelæggelse er ikke inkluderet FAQ: Alle produkter, der er gået igennem strenge test før forsendelse.Alle fotos der vises, er 100% ægte, og kun til reference. Tillad mulige små forskelle på grund af tekniske forbedringer og varians.Din ordre er anerkendt som du Er med den fulde anerkendelse af produktet specs og de respektive politikker.Vores kundeservice er klar t hjælpe dig når som helst. Med det formål at skabe en behagelig shopping oplevelse for dig, vi er forpligtet til at levere top kvalitet og god service Hele tiden.Alle produkter spec er kun til reference, hvis de produkter, der har ændret sig, henvises til det faktiske produkt Feedback: tilfreds Kunde er meget vigtig for os, Hvis du er tilfreds med de varer, du orderd, kan du efterlade feedback.Hvis ikke, bedes du kontakte os først..Vi kan arbejde sammen om at løse ethvert problem

Farve gul
Type Køleskab Dele
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 1.5kg (3.31lb.)
Pakke Størrelse 30cm x 22cm x 10cm (11.81in x 8.66in x 3.94in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer