Nyhed Reduced price!
2017 Børn Opbevaring af Jakkesæt Fortykkelse Vandtæt Teenage-Pige, Dreng Kold-bevis Udendørs Vindtæt Tøj Vinter Dragter Til Børn

2017 Børn Opbevaring af Jakkesæt Fortykkelse Vandtæt Teenage-Pige, Dreng Kold-bevis Udendørs Vindtæt Tøj Vinter Dragter Til Børn

kr363.71

-31%

kr527.14

Ny vare

På lager

Tags: vinter passer til piger, vinteren til drenge, vinteren drenge, Billige vinter passer til piger, Høj Kvalitet vinteren til drenge, Kina vinter drenge Leverandører.

produkt detaljer

Style : Udendørs Sport,Skidragter

Stof : Åndbar Opbevaring Af Stof ,100% Polyester

Fuction : Vandtæt , Vindtæt ,Holde Varm

Filler : Bomuld Polstret

Temperatur : -30 Grader

Tag Size : 4A-6A-8A 10A-12A-14A-16A

tag størrelse 4=4T,6=U. S Størrelse 6, tag størrelsen 8= U. S Størrelse 7, tag størrelsen 10= U. S Størrelse 9

tag størrelsen 12= U. S Størrelse 10, tag størrelsen 14= U. S Størrelse 12, tag, størrelse 16= U. S Størrelse 14

Forsendelse detaljer

1.Ordrer, der normalt vil blive afsendt indenfor 4 dage efter din betaling.

2.Fortæl mig venligst, i din nuværende adresse, efter at din betaling inden for 24 timer,ellers vil vi sende dine varer baseret på din Escrow-adresse,så sørg for at det er korrekt.

3.vi sender til hele verden,undtagen APO/FPO. Varer bliver afsendt fra kina, ved hjælp air mail ,nå de fleste lande inden for 10to 26 dage.

4.Nogle gange ville det være længere på grund af dårligt vejr,er spild af tid, i fortoldning eller andre eventuelt forsinkelse.Således skal du vente tålmodigt, når du ikke får dine varer til tiden.Hvis du ikke modtage dine varer inden for 30 dage efter vi har afsendt,bedes du kontakte os,og så vil vi hjælpe dig med at spore det.

5. bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere gebyrer kan opkræves ved levering . Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter,og køberne er ansvarlig for told.

Farve dismatch

Forskel i farve kan være forårsaget af nogle andre grunde, såsom farve reflektion i skærmen,belysning,baggrund osv.hvis du mener, at varen er modtaget i forkert farve,bedes du kontakte os for at se, om en returnering eller refusion er muligt.

Returret

1.Alle vores tilbud er bakket op af en 100% tilfredshed garanti, hvis en eller anden grund du ikke er tilfreds, kan du returnere varen til os i original stand for en refusion eller ombytning. Før maile os tilbage for den vare, bedes du kontakte os for nærmere retur & exchange instruktion. Vi vil vende tilbage med dine penge, undtagen forsendelse og ekspeditionsgebyrer efter vi har modtaget din retur varer.

2.køberen skal sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage,de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab,og vi vil ikke give køber en fuld refusion.

3.Hvis det ikke er det produkt problem, købere skal betale for portoen.

Feedback

1.Du bedes venligst bekræfte modtagelsen af produkterne efter at du har fået dem.

2.Hvis du har spørgsmål til de produkter, du har modtaget,skal du kontakte os i tide, og vi vil gøre vores bedste for at løse alle problemer.

3.Hvis du er tilfreds med de produkter,tilfreds med handlen,bedes du give os positiv feedback,det er meget vigtigt for os,takket være en masse!

velkommen til vores butik~!!

Model-Nummer FJ-00200QN
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Indhold 90%
Stof Type Oxford
Overtøj Type Ned & Parkacoats
Materiale Polyester,Nylon,Bomuld
Vægt 1-1.4kg
Krave Hætteklædte
børn vinteren passer pige skidragter
Ærme Stil Almindelig
1 sæt jakke+bib pants
Kid OS Size 4T, 6, 7, 9, 10, 12, 14
Påfyldning Spray-bundet Vat
Alder 4-14 år gammel
Funktion termisk,vindtæt ,vandtæt .
Lukning Type Lynlås
Køn Dreng Og Pige, Unisex
Mønster Type Plaid
Element Type Overtøj & Frakker
Tøj Længde Almindelig
Farve Plaid,16 Farver
sted af produktionen Kina
Stil Aktiv
Dekoration Lynlåse
Pakke Størrelse 38cm x 25cm x 15cm (14.96in x 9.84in x 5.91in)
Pakke Vægt 1.4kg (3.09lb.)
Enhed Type Sæt

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer