Nyhed Reduced price!
Nye Casual Kvinder Rygsæk Kvindelige PU Læder Kvinders Rygsække Bagpack Tasker Rejse Taske tilbage pack Gratis Fragt

Nye Casual Kvinder Rygsæk Kvindelige PU Læder Kvinders Rygsække Bagpack Tasker Rejse Taske tilbage pack Gratis Fragt

kr113.78

-59%

kr277.52

Ny vare

På lager

Tags: sække kul, bag in box poser, taske blå, Billige sække kul, Høj Kvalitets taske i boksen tasker, Kina taske blå Leverandører.

Velkommen til vores butik! 2015 Nye Casual Kvinder Rygsæk Kvindelige PU Læder Kvinders Rygsække Bagpack Tasker Sport Travel Bag back pack Gratis Fragt Materiale: Høj kvalitet PU læder Farve: Rosa, Blå, Sort, blå, Rød, Lilla, Pink Størrelse: Bredde 27 * Højde 31 * Tykkelse 10 CM ( Håndtag højde 7,5 cm ) Indre struktur: Indvendig lynlås lomme,Interiør slot lomme,mobiltelefon lomme. Kapacitet: Kan sætte i mini iPad,paraply,tegnebog,mobiltelefon og andre småting. NW: om 0.5 kg Tips: på Grund af opgraderinger, præget logo og lynlås hoved design, var blevet ændret, skal du ikke bekymre dig, udseendet er de samme som på billedet, og bedre kvalitet. Tak for din forståelse.

Om Forsendelse: Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr. Vi vil sende varer inden for 1~7 dage, når din betaling er gennemført.Alle varer kan sendes med DHL,UPS,FEDEX,EMS,Kina post,HK post og Singapore indlæg, ect . Alle kommer med tracking-nummer. Om leveringstid (kun For reference) Om Feedback: Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os. Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester. Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback. Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice. Om Told Skat og Told: Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret. Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land. Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering. Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told. Vær venlig at bemærkes, at vi vil erklære elementet som en "gave" værdsat under $25 for told bekvemmelighed. Om Garanti og Vedligeholdelse: Vi tilbyder 1-måned gratis udskiftning. Købere kan anmode om efter en erstatning inden 15 dage fra din modtagelse af varen. Køber skal returnere varen i den originale forhold til os, og skal afholde forsendelsesomkostninger ved returnering. Vi leverer også 12-måneders gratis vedligeholdelse. Køber skal returnere varen i den originale forhold til os, og skal afholde forsendelsesomkostninger ved returnering. Hvis nogen del er forpligtet til at blive udskiftet, skal køberen også betale for omkostningerne af de dele, der skal udskiftes. Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os. Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer. Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

Dekoration Ingen
Regnslag No
Technics Jacquard
NW om 0,65 kg
Model-Nummer JYSJ635
Rygsække Type Ydre Ramme
Stil Mode
Størrelse Width 27 * Height 31 * Thickness 10 CM ( Handle height 7.5cm )
Indretning Interiør Slot Lomme,Mobiltelefon Lomme-Interiør Lynlås Lomme
Farve Rose, Blå, Sort, blå, Rød, Lilla, Pink
Køn Kvinder
Lining Materiale Polyester
Håndtag/Rem Type Bløde Håndtag
Element Type Rygsække
Udvendig Silt Lomme
Regnskabsmæssige System Arcuate Skulderrem
Kapacitet Under 20 Liter
Mærke SMINICA
Lukning Type Lynlås
Mønster Type Solid
Vigtigste Materiale PU
Rygsæk Brug Daglig Rygsæk
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 35cm x 30cm x 10cm (13.78in x 11.81in x 3.94in)
Pakke Vægt 0.7kg (1.54lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer