Nyhed Reduced price!
Japan Animationsfilm Angreb på Titan nøglering Cosplay Scouting Legion Vedhæng Nøgleringe Ring For Mænd Gav Ny

Japan Animationsfilm Angreb på Titan nøglering Cosplay Scouting Legion Vedhæng Nøgleringe Ring For Mænd Gav Ny

kr12.20

Ny vare

På lager

Tags: angreb på titan nøgle, nøglering ring, vedhæng nøglering, Billige angreb på titan nøgle, Høj Kvalitet nøglering ring, Kina vedhæng nøglering Leverandører.

Japan Animationsfilm Angreb på Titan nøglering Cosplay Scouting Legion Vedhæng og armbånd Til Mænd Gav Ny Descripion: 100% Nye Brand Materiale:Legering Farve:som billede Pakning jeg prisen:opp

betaling vi accepterer Paypal, T/T, Western Union Feedback på Din Feedback er virkelig vigtigt for os. du efterlade store feedback, hvis du er tilfreds med vores produkter eller service. Efter i har modtaget den feedback, vi vil gøre det samme for dig. Tak. Vær venlig ikke på efterlade en negativ feedback, før at kontakte mig. Vær venlig på at informere os, vil Vi gøre vores bedste for på at opfylde spise krav.

Returret

Garanti på 100%. Hvis du har nogen utilfredshed med vores varer, når du modtager, skal du bare være velkommen til at kontakte os inden 7 dage.

vi kan tilbyde gratis ombytning eller tilbagebetaling. Tilbagebetaling er den endelige auktion pris minus Groendalspark.dk fradrag af omkostninger (business-kommissionen).

Tilbagebetaling vil blive udført, når de elementer, der er vendt tilbage, jeg oprindelige stand. Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når der returneres, vil køberen være ansvarlig for sådanne skader eller tab, vi vil ikke betale køber en fuld refusion. Køberen skal forsøge på at anmode om et krav med logistiske virksomhed jeg forhold til erstatning. Om os Vi er Smykker Manufacter,vi er specialiseret mode smykker,der hovedsagelig er Zircon ringe, perle ringe, rinestone ringe,naturlige sten-ringe, rustfrit stål ringe, agat ringe og så videre.vi sælger også halskæde,armbånd,øreringe.OEM-bulk&prøveperiode rækkefølge er velkommen, Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig, vi vil svare grave inden for 24 timer, og gør vores bedste for på at opfylde spise krav,det vil være os en stor glæde, hvis vi kan give dig en ophidset Køb erfaring.Vi håber på vi kan starte de langsigtede forretningsmæssige samarbejde.

Form\mønster Nøgle
Element Type Nøgleringe
Funktion Ingen
Køn Unisex
Bøde eller Mode Mode
Materiale Metal
Model-Nummer Angreb på Titan nøglering
Mærke guangrong smykker
Metaller Type Zink Legering
Metal-Farve Sølv Forgyldt,Sort Forzinket
Kompatibilitet Alle Kompatibel
Stil Trendy
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Pakke Vægt 0.04kg (0.09lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer