Nyhed Reduced price!
Gratis forsendelse 6stk 8mm Tryk På Connect Montering 1/8

Gratis forsendelse 6stk 8mm Tryk På Connect Montering 1/8" Gevind Speed Flow Controller luftventil SL8-01

kr33.78

-8%

kr36.72

Ny vare

På lager

Tags: luftventil, tryk i, push-in fitting, Billige air valve, Høj Kvalitet i tryk, Kina push-in fitting Leverandører.

HVIS DER IKKE ER SÆRLIGE KRAV, STANDARD HAIR KINA POST LUFT MALL. HVIS DU HAR BRUG FOR EN ANDEN VIRKSOMHED KURER, BEDES DU KONTAKTE BUTIKKEN. SERVICE TRANSIT TID ER FASTSAT AF CARRER OG OMFATTER IKKE WEEKENDER OG HELLIGDAGE. TRANSIT TIDER KAN VARIERE, ISÆR I FERIESÆSONEN.HVIS DU IKKE HAR MODTAGET DIN FORSENDELSE INDEN FOR 45 DAGE FRA VI SENDER DET UD, SÅ KONTAKT OS. VI VIL SPORE FORSENDELSEN, OG KOMME TILBAGE TIL DIG HURTIGST MULIGT MED ET SVAR. VORES MÅL ER KUNDERNES TILFREDSHED!

100% PENGE TILBAGE GARANTI PÅ EY VARE. KONTAKT OS, WITHIH 24 TIMER EFTER AT DU HAR FÅET PAKKEN, EN REFUSION INCLUDINGS S&P VIL BLIVE GJORT I TILFÆLDE AF, AT VAREN(E) ER I DERES OPRINDELIGE STATUS.

KUNDERNES TILFREDSHED ER MEGET VIGTIG FOR OS, HVIS DU ER TILFREDS MED VORES PRODUKTER, SKAL DU IKKE FORFALSKEREN EFTERLADE ET 5 STJERNER FEEDBACK TIL DRDER. HVIS IKKE SAISFIED, BEDES DU KONTAKTE OS, FØR DU EFTERLADER NOGEN NEGATIV FEEDBACK ,VI FORSTÅR CONCEMS OG FØLELSE, DU MÅTTE HAVE , VIL VI FORSØGE VORES BEDSTE FOR AT LØSE DE PROBLEMER, PLIASE GIVER OS CHANCEN FOR, TAK!

KÆRE VEN,VI NORMALT REDUCERE PRISEN PÅ FAKTURAEN, AT AVOED DEN SKAT, NORMALT, USA ER IKKE NOGET PROBLEM, MEN FOR ET LAND, DET ER LIDT HÅRDT, SÅSOM CANADA, HVIS DER ER EN SKAT, DER OPKRÆVES AF REGERINGEN, BØR KUNDEN VÆRE ANSVARLIG FOR DEN SKAT ,TAK!

Model-Nummer SL8-01
Type Fittings
Pakke Størrelse 40cm x 30cm x 20cm (15.75in x 11.81in x 7.87in)
Pakke Vægt 2.0kg (4.41lb.)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer