Nyhed Reduced price!
Desmiit løbe T-shirt mænd hurtigtørrende mesh gym sport tshirt elastisk slim sweatshirt mand undertrøje korte ærmer joggere singlet

Desmiit løbe T-shirt mænd hurtigtørrende mesh gym sport tshirt elastisk slim sweatshirt mand undertrøje korte ærmer joggere singlet

kr95.57

-8%

kr103.91

Ny vare

På lager

Tags: singlet mænd, singlet kører, singlet sport, Billige singlet mænd, Høj Kvalitet singlet kører, Kina singlet sport Leverandører.

BEMÆRK venligst,at alle shorts og bukser medel bærer

er ikke inkluderet i leveringen!

Levere information

Sørg for at du har afsluttet alle detaljerede og korrekte oplysninger som fulde navn på kontaktperson,adresse,postnummer og telefonnummer, når du udfylder købers oplysninger,så ordrer kan sendes til dig hurtigt og problemfrit.

Farver & Størrelser

Billeder er kun prøver til reference. På grund af forskellige fotografering vinkel og lys, og den indstilling, de farver, der vises i billedet, kan det ikke svarer 100% til de i selve elementerne.

Alle dimensioner er målt ved hånden, der kan være 2-3cm afvigelser. Størrelsen measurementof forskellige mærker kan være forskelle, og der kan være en lille forskel mellem den ser på en udvalgt model og den ser på dig på grund af forskelle i tallene. Bemærk venligst henvise til den størrelse og beskrivelse omhyggeligt, før du køber.

Told:

Skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger. Disse afgifter er købers ansvar. Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

Blød indeks Blød
Ærme Raglan ærmer
Materiale Polyester
Åndbar god åndbarhed
Elastisk indeks Midt
Mærke desmiit
Stof polyester 86%,elastan 14%
Beskrivelse løbe T-shirt mænd gym sport tshirt
Sæson Sommer,Efterår
Trænings-og Slank Pasform
Køn Mænd
kvalitet desmiit brand top kvalitet
Hals O-hals,rund hals
Størrelse M L XL XXL
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.22kg (0.49lb.)
Pakke Størrelse 28cm x 18cm x 6cm (11.02in x 7.09in x 2.36in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer