Nyhed Reduced price!
Kvinder Konkurrence Dans Tøj Pailletter Kostume Sæt med Ærmer Frynser Salsa Kjoler Ballroom Dans Damer Latin Kjole

Kvinder Konkurrence Dans Tøj Pailletter Kostume Sæt med Ærmer Frynser Salsa Kjoler Ballroom Dans Damer Latin Kjole

kr143.45

-30%

kr207.88

Ny vare

På lager

Tags: damer latin kjoler, latin kjole, damer latin, Billige damer latin kjoler, Høj Kvalitet latin kjole, Kina damer latin Leverandører.

Betaling:

Du kan bruge Boleto, MasterCard, Western Union, VISA, QIWI, Bank overførsler og andre betalingsmetoder for at afslutte betaling, det er meget praktisk.

Sending:

Opmærksomhed! vi er internationale sælger fra Kinas fastland. VÆR TÅLMODIG! Vi tilbyder som regel standard international luftpost.Det kan gøre omkring 10 til 25 arbejdsdage for levering. Hvis du har nogen spørgsmål eller en anmodning, bedes du kontakte os. vi vil svare inden for 24 timer på grund af tidsforskellen mellem os.

BEMÆRK: Køber er ansvarlig for de afgifter ,told og eventuelle andre afgifter, under forsendelse ! Alle elementer skal sendes til Groendalspark.dk verificeret adressen.

Returnering og Tilbagebetaling:

Vi garanterer, at din nul-risiko køb oplevelsen her. Vi vil tilbyde fuld refundering af købsprisen til dig,hvis du bare ikke er tilfreds med vores produkt . Anmodning om refusion er til rådighed inden for 7 dage efter varen er modtaget. Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING . Der er INGEN UNDTAGELSER! Forsendelses omkostninger er bærer af køber.

Feedback:

1. Vi er afhængige af kundens tilfredshed at lykkes. Derfor er din positive feedback af 5 STJERNER er ekstremt vigtig for os. Hvis du er stratificeret med vores produkter, Bedes du tage et minut til at forlade os din positive feedback.

2. Vær venlig ikke at efterlade nogen negativ feedback, før du kontakter os. Vi gør alt, hvad vi kan og arbejder med dig for at løse eventuelle problemer. Send negativ feedback er ikke for sent, hvis problemet ikke er løst.

Størrelse M, L, XL
Materiale Polyester
Køn Kvinder
Dans Type Latin
Model-Nummer 2657+2653
Mærke yihuang
Pakke Vægt 0.5kg (1.10lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 20cm x 20cm x 2cm (7.87in x 7.87in x 0.79in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer