Nyhed Reduced price!
Hongkong Diameter 6 cm 24 lag farve edition tre yuan tre professionel feng shui kompasset kompasset

Hongkong Diameter 6 cm 24 lag farve edition tre yuan tre professionel feng shui kompasset kompasset

kr185.62

-48%

kr357.02

Ny vare

På lager

Tags: Kompas, kompas feng shui, Billige kompas, Høj Kvalitet kompas feng shui.

Produkt Navn: Hongkong almanak 6 tommer professionel feng shui kompasset Luo Jingyi Dimensioner: længde af omkring 20 cm firkantet base plade, 18 cm i diameter. Der er 24 professionelle lag, Materialer: disk-panel er man-made crystal paneler, håndskrift klare ord ikke Diaoqi, ingen rust. Computer er trykt, skala præcision. Square base vedtager moderne Slibemidler danner, vandtæt, brandsikker deformation. Tianchi nål med antikke magnetfelter, magnetisk ikke nemt afmagnetisering. Tianchi cover glas materiale ikke producere statisk elektricitet, vil ikke have indflydelse på den magnetiske nål. Disken forsamlingen med et instrument og krydser den røde linje. [indledning] daglige brug af kompas: Påvisning af Feng Shui Feng Shui: foretrukne ven, bringe en kan Huasha selvforsvar for at hjælpe med transport, kan også være nødvendige til sig selv og venner, har et kig i Feng shui. Hus: Yang i Yin er for tung, et helvede, børne uden at råbe, eller hus lavet void hexagram linje til at sidde, kan det kompas (selv) placeret i det hus, fire hjørne-eller diagonal, uanset af hvilken som helst position, nålen punkt nul Antarktis, fladskærms om hjørnet, kan du for at opnå formålet med velstand til at afværge onde ånder. Hus: kompas kan placeres i den helligdom under kompas af en statue, eller bag, eller placeret statuer tabellen nedenfor, kan tjene til at øge Guderne velsignelser, effekten af Ataka værelse. Metode: kompas kompas Zhen Sha direkte på hjem, kontor, erhverv, gøre Yin onde side eller kanal gate, rummet, lyset er lyse, der er hjemsted for fred, opnå lykke og undgå katastrofen. Lucky: kompasnålen peger til nordpolen, hjemme på otte Zhai Qi vred, Yannian, Asklepios, V fire Gigabit placeres, kan modtage den mægtige heldig virkning.

Kompasset er sammensat af tre dele: En, tianchi: Også kaldet ubåd, kompas. Et kompas nål er sammensat af et fingerbøl, Tianchi, bottom line, en cylindrisk ydre kasse, glas cover. Fast i midten af den indre pan. Kasse i midten af den nederste flade har en spids fingerbøl, og en konkav hul nederst i midten af det magnetiske needle, nålen er placeret i et fingerbøl. Kompasset har en lille cirkulært hul i den ende refererer til den række af Nord, den anden ende er der peger mod syd. Tianchi på bunden (ubåd) trække en rød linje, der er kendt som den nederste linje, at der er to røde prik i den nordlige ende af sider, der bruges til at gøre nålen i den nordligste og submarine linie refererer til. Også nogle af de kompas havet malet tværs linje, linje på tværs af øverste del er henholdsvis trykt med sydøst, nordvest, bør anvendes til at gøre nålen i den nordlige ende af havbunden på tværs af linje refererer til at pege mod nord, og gøre nålen med havbunden nord-syd linje genlukning. To, den indre skive: Er tæt på ydersiden af den roterende skive kan kompas. Den indre skive, der er trykt på overflader af mange koncentriske cirkel, en cirkel kaldes et lag. Hvert lag er inddelt i forskellige dele, nogle lag gitter, nogle lag gitter er mindre, mindst var opdelt i otte gitter, gitter mest af lag, tre hundrede og firs-fire gitter. Hver grid trykt på forskellige tegn. Der er mange typer af kompas, lag af nogle mere, nogle mindre, med et maksimum af 67 lag, 8 lag, der kun er minimal. En bred vifte af indhold af kompasset var indgraveret i forskellige spole disk (lag), er en vigtig del af kompasset. Fraktioner af Fengshui-vil være det vigtigste indhold i denne fraktion i prisen kompasset, Kina kompas blev Encyklopædi Kinesisk spådomskunst. Tre, den ydre disk Uden for pladsen, er disk-skuffen, fire kanter af den laterale midtpunktet hver har et lille hul, trænger ind i den røde linje bliver Tianxin ti vej, der anvendes til at læse disk disk indhold. Tianxin ti krav, der er vinkelret på hinanden, har lige købt en ny compass før brug for at kalibrere den eksterne disk til brug. Kompasset er et grundlæggende redskab for magnetiske azimuth målinger af jordens\\\\\\\\\\\\\\'s overfladen vinkel, i vid udstrækning bruges i forskellige områder af militær, navigation, udforskning, landmåling og kortlægning, skovbrug, byggeri etc.. kompasset er faktisk bruge kompasset positionering princip for måling af horisontale række værktøjer, kompas Feng Shui til Gelongma, elimination, inklusiv vand og sand til at bestemme bygning sidde.

Betaling:

1. Groendalspark.dk acceptere Spærrede/ Kreditkort/ / Penge Booker !

2. Fuld betaling skal være modtaget senest 7 arbejdsdage efter auktionen slutter, hvis du har problemer på at gøre betaling, Bedes du kontakte os så hurtigt som muligt.

Forsendelse

1. Vi leverer til Alixpress\\\\\\\\\\\\\\'s adresse. Sørg venligst for, at din adresse i Alixpress er matchet med din shipping adresse, før du betaler.

2. For at levering af din pakke hurtigt og præcist, bedes du forlod os, telefonnummer, når du betaler, værdsat!

3. Vi stræber efter vores bedste for at give dig den mest pålidelig, billig måde shipping service. Men nogle gange er international levering er meget afhængig af den Kurer Selskab og lokale told/afgifter. Hvis du ikke modtager din vare til tiden, bedes du straks kontakte os for at få yderligere hjælp. Tak for din forståelse.

4. Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger. Disse afgifter er køberen? s ansvar. Forhør dig hos dit land? s toldsted til at bestemme, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

Produkt Type Kompas
Tema Buddhismen
Materiale Metal
Stil Pastoral
Mærke ShangSuRenPin
Pakke Størrelse 30cm x 30cm x 2cm (11.81in x 11.81in x 0.79in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.89kg (1.96lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer