Nyhed Reduced price!
T-ring og M42 til 1.25

T-ring og M42 til 1.25" Teleskop-Adapter ( T-mount ) for at få SLR/DSLR-Kameraer Linse - Metal T-Adapter Fotografering Multi-brand Vælge

kr77.42

Ny vare

På lager

Tags: slr teleskop adapter, t-ring, 1.25 t-adapter, Billige slr teleskop adapter, Høj Kvalitet t-ring, Kina 1.25 t-adapter Leverandører.

Features: Dette sæt indeholder en T-ring til kameraer og en 1.25" til M42 T-mount. De er lavet af materialer af høj kvalitet, holdbare i lang tid brug. Det er meget nemt at bruge: Tilslut T-ring montere og T-Mount af M42 gevind. Samle den indstillet til dit kamera. Tilslut kameraet til det til teleskop med 1,25" (på 31,7 mm) excircle på T-mount. Stram skruerne på 1.25" - adapter. Sørg for, at de er låst og safe. Sætte på kameraet og kalibrere brændvidde te få et klart billede. Specifikationer: - Materiale: Metal-Farve: Sort-Kompatibelt Objektiv: for T2/T-mount linse, Hvis du har brug for en Minolta kombination, er du velkommen til at tage en ordre på nogen model og efterlade en besked til os. Pakken indeholder: 1 x T-ring 1 x 1.25"-M42 T-mount P. S: vælg den rigtige model, vi er ikke ansvarlige for forkert valg af Forskellige mærker af T-ring, Facon lidt forskelle,til At modtage varerne, der er gældende.

OM BETALING

Vi accepterer Alipay, West Union, TT. Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

OM FORSENDELSE

1)Ordrer behandles efter rettidig betaling kontrol.(skibe ud inden for 10 dage)

2)Skibet via China Post, luftpost,engang via Singapore Post/Swiss Post/Hongkong Indlæg.(Leveringstid: 15-35 dage)

Bemærk:de Fleste områder af Brasilien,Ruassia tage mere end 50 dage,vent tålmodigt.

3) SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage. Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

4) Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os. Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar. Vores mål er kundernes tilfredshed!

5) Vi ikke er i stand til at tage ethvert ansvar for told forsinkelser eller skat.Køber er ansvarlig for yderligere told,skatter, afgifter eller andre told-relaterede afgifter.

OMKRING RETURNERING & REFUSION

1) Returnerer accepteret, hvis produkt(er) er(er) ikke er som beskrevet,vil vi afholde alle forsendelsesomkostninger, eller du holde produkt(er) & enige om tilbagebetaling med os.

2) Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3)kontakt os Venligst, hvis der er problemer med produktet(s), når du har fået pakken med det samme.

OM GARANTI

1)kvaliteten af vores produkter er garanteret.

2)alle Vores produkter er videregive miljøcertifikat.

OM FEEDBACK

1) Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed! Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Model-Nummer 5P0012+
Farve Canon, Nikon, Sony AF, Pentax, Olympus, Panasonic
Type Monokulare
Mærke Datyson
Pakke Vægt 0.15kg (0.33lb.)
Pakke Størrelse 13cm x 9cm x 7cm (5.12in x 3.54in x 2.76in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer