Nyhed Reduced price!
DC 7.4 mm x 5,0 mm Stik Stik Stik med Ledning 1,2 M Kabel for HP, DELL Kabel

DC 7.4 mm x 5,0 mm Stik Stik Stik med Ledning 1,2 M Kabel for HP, DELL Kabel

kr28.32

-13%

kr32.92

Ny vare

På lager

Tags: stik dc, stik til kabler, stik stik, Billige dc-stik, Høj Kvalitet stik til kabler, Kina-stik stik Leverandører.

Ud-side diameter 7.4 mm

I-side hul 5,0 mm med pin-kode

Kabel Længde: 1.2 Meter

Antal:1 STK

Spring Festival Ferie varsel!!! Kære kunde, Tak for at besøge vores online butik. Dog vil vi straks til at sende alle de elementer, der efter Spring Festival Ferie ( 5 Februar 2018 ~ 25 Februar 2018 ). Alle ordrer Leveringstid vil stige 20 dage. Hvis du ikke har nok tid og tålmodighed til at vente på pakken. I ferieperioden kan du ikke acceptere den lange levering proces, er du ikke i orden. Tak for din forståelse. Vi undskylder for ulejligheden. Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

Vi er professionelle elektronik dele leverandør, der leverer IC -, test-klip, test-Kabel, USB-stik til jack, DC-JACK, DC fan, LED-lampe, bananstik, sikring & holder, kondensatorer, modstande og ect .. Elektrisk Udstyr og Forsyninger.

Vi er beliggende i Kinas største elektronik-marked, Huaqiang North Marked. Vi leverer også mobile phone reservedele og computer reparation dele. Hvis du har brug for hjælp og service, du kan føle dig fri til at kontakte os.

Mere kvantitet , Mere rabat.

Feedback :

1) Din Feedback er virkelig vigtigt for os, bedes du tage et par sekunder til at forlade god feedback hvis du er tilfreds med vores produkt eller service, tak så meget !!

2) Vi kan altid tilbyde den laveste pris for bedste varer og service til dig.

3) skal Du kontakte os inden de forlader neutral(3 stjerner) eller negative(1-2 stjerner) feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse problemet, og efterlade dig en glad shopping humør her. Tak!

Returret:

1. Hvis du ikke kan lide de elementer, du har modtaget, pls returnere varen tilbage til os inden for 7 dage, når du får dem.

2. En fuld tilbagebetaling vil blive givet, hvis varer returneres i deres oprindelige tilstand.Varer, der er beskadiget eller mangler komponenter, der ikke kan refunderes. Købere er ansvarlig for tilbagevenden shipping med den rette emballage. På modtagelse af elementer, refunderer vi dig med det samme.

Kontakt os :

Hvis du har nogen spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os frøtse! Tak !

Tak for din støtte !!!

Mærke MAXRUINOR
Pakke Vægt 0.15kg (0.33lb.)
Pakke Størrelse 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer