Nyhed Reduced price!
Ny mode 2018 Foråret og sommeren Afslappet Mid-Talje Shorts Kvinder Denim Shorts Elastisk Talje Jeans Flanger hot Shorts fødder K3C

Ny mode 2018 Foråret og sommeren Afslappet Mid-Talje Shorts Kvinder Denim Shorts Elastisk Talje Jeans Flanger hot Shorts fødder K3C

kr73.44

-39%

kr122.36

Ny vare

På lager

Tags: kvinder denim shorts, denim shorts, mode denim shorts, Billige kvinder denim shorts, Høj Kvalitet denim shorts, Kina mode denim shorts Leverandører.

Asian størrelse, skal du ikke blot vælge det af S / M / L / XL, bedes du tage et kig på de detaljerede størrelse data.

Tak!

På grund af begrænsninger i fotografi og de uundgåelige forskelle i skærm indstillinger, de viste farver kan ikke være 100% det samme med de faktiske elementer.

Bemærk, at 1-3CM forskelle på grund af manuel måling.

Alle målinger i cm, bemærk venligst, at 1 cm = 0.39 tommer, 1 inch = 2.54 cm.

fordi hver person er forskellig dressing vaner, repræsenterer ikke 100% nøjagtigt, men forstå venligst, at.

hvis du har specielle krav om størrelsen af den tabel ,skal du være omhyggelig overvejelse.

Montering forslag, kun til reference.

Vægt:

Brug venligst dit fulde navn til for, hvis ikke køber er ansvarlig for alle yderligere problemer.

Hvis du vil ændre den adresse, størrelse eller farve, venligst e-mail mig før vi levering. Hvis vi allerede har sendt det ud, vil vi ikke acceptere din ændring.

Hvis du ikke efterlade en farve eller størrelse til os, vil vi skibet for at du tilfældigt

Hvis du ikke er tilfreds med den vare, kan du returnere det tilbage til refune eller bytte det. Men køber er ansvarlig for alle yderligere shipping gebyrer.

Forsendelse Detaljer:

Elementer vil blive sendt ud inden for 5 hverdag efter modtaget betaling (Groendalspark.dk vil tjekke din kredit kort,og det vil tage omkring 24 timer og ferie, undtagen),hvis vi har nogen problemer med produktet,vi vil efterlade en besked til dig i tide,pls venlig at svare os i gang, også for at undgå mistkae ske.

Vi har nogle rederier måder: China post, luftpost,EMS,DHL,Epacket,UPS og Fedex.

Reklamationsret og Garanti:

Hvis du ikke er tilfreds med den vare, du har modtaget, skal du returnere det inden for 7 dage for at få en ny eller pengene tilbage. Køber er ansvarlig for alle yderligere shipping gebyrer. Kontakt mig venligst inden du vender det.

Returnerer Udtrykket:

I tilfælde af, at du har modtaget en forkert vare, Varer skal returneres i original og ubrugt stand og skal også være i sin originale boks og emballage.

Vi tillader ikke restitutioner eller udvekslinger på grund af ændring i sindet. Læs alle beskrivelse, der er givet som en guide, før du afgiver et bud. Mens hvert skridt er blevet taget for at sikre, at vi sender ud korrekte element, der vil blive lejlighed, når du modtager varer, som er forskellig fra beskrivelsen. I sådanne tilfælde beder vi om, at du straks kontakte os, så vi kan rette op på den situation. Din tilfredshed er vigtig for os, og vi værdsætter din virksomhed.

Andre Politikker:

Vi er ikke responsile for eventuelle told eller import skat.

Vi vil lade Positiv Feedback til dig, efter du har modtaget varerne. Bemærk også forlade POSITIVE TILBAGEMELDINGER til os. Kontakt os, hvis du ikke satified med elementer. Tak for din forståelse.

Sammensætning Bomuld
Dekoration Lommer,Hul
Talje Type Midt
Fit Type Løs
Mønster Type Solid
Størrelse S, M, L, XL, XXL, XXXL, 4XL
Stil Casual
Materiale Bomuld
Lukning Type Elastisk Talje
Element Type Shorts
Køn Kvinder
Model-Nummer K3C
Bukser Style Almindelig
Pakke Vægt 0.35kg (0.77lb.)
Pakke Størrelse 25cm x 15cm x 10cm (9.84in x 5.91in x 3.94in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer