Nyhed Reduced price!
Hongbo 1 Stk Blomst Breve Manda Datura for Hjem Sofa Bil Fersken Hud Smide Dekorative pudebetræk pudebetræk

Hongbo 1 Stk Blomst Breve Manda Datura for Hjem Sofa Bil Fersken Hud Smide Dekorative pudebetræk pudebetræk

kr17.59

-28%

kr24.46

Ny vare

På lager

Tags: Pudebetræk, dekorative pudebetræk, kaste pudebetræk, Billige pudebetræk, Høj Kvalitet dekorative pudebetræk, Kina smide pudebetræk Leverandører.

100% Nyt Materiale:Fersken Hud (Den Strejf af Fersken Hud Stof er ligesom Satin,der er egnet til Forår, Sommer og Efterår) Størrelse:44cm * 44cm * 1 cm Lukning:Skjult Zip-Farve:Som Billede viser, bemærk venligst:Pude kerne er ikke inkluderet, Det er kun den ene side der er trykt,er den farve af bagsiden er hvid polyester fersken hud. Alle puderne er Håndlavede, kan der være 1-2cm fejl. Den faktiske farve kan variere lidt i lysstyrken af billedet. For at holde sig frisk farve, er det bedst at tilføje til vask vand salt Pakken Indeholdt: 1 Stk Pudebetræk (Ikke inkluderet pude core)

Tak for dit bud.

Varen vil blive afsendt fra Shenzhen indlæg på 48 timer efter din fulde betaling er modtaget.

!!Sats sælger på den tid, det tog at mail theitem, ikke den tid, det tookyou til at modtage varen!!

Leveringstid:

----Med Luftpost: Generelt om 2-3 uger til UK, USA, AU.

----Ved Hurtig: Generelt om 5-10 arbejdsdage til UK, USA, AU.

----levering til USA, STORBRITANNIEN, Australien og Canada normalt tager 7-14 arbejdsdage;

----levering til lande med undtagelse af USA, STORBRITANNIEN, Australien og Canada tager normalt 7-21 arbejdsdage;

----Vi kan også sende varen gennem hurtig service som DHL, UPS, hvis du er klar til at betale den ekstra afgift. At kende detaljer bedes du kontakte os med e-mail.

Vi leverer til Groendalspark.dk adresse. Sørg venligst for, at din adresse i Groendalspark.dk er matchet med din shipping adresse, før du betaler.

Billederne er kun til reference. Skal du tage det element, du får som standard.

Du bedes angive dit personlige krav, såsom farver, pakker, er værdien af erklæringen, osv., på paypal ' s meddelelse, når du betaler til os.

Bemærkninger:

Vi vil IKKE være ansvarlig for eventuelle forsinkelser ved levering, herunder, men ikke begrænset til toldmyndigheder porto kontrol, strejke, force majeure mv.

Som køber, er det din pligt til at betale skat, når du laver en ordre fra udlandet. Vores pris inkluderer ikke skatter og afgifter, MOMS, eller andre skjulte gebyrer.

Form af Salg

Tilbagebetaling eller erstatning anmodning er kun tilgængelig, anmodninger inden for 1 uge efter modtaget pakken & returnering af varen, som den samme tilstand som modtaget. Kontakt os for at få et afkast. Dit navn, auktion antal, og årsagen til returneringen skal medtages i e-mailen. Alle elementer, der returneres, skal indeholde alle de originale emballage. Bemærk pak varen omhyggeligt. Returnerede varer vil blive testet og en ny udskiftning vil blive sendt til køber, straks når der konstateres defekte. I tilfælde af, at en passende erstatning er ikke til rådighed, så en vil blive refunderet. Fragt, håndtering og forsikring gebyrer kan ikke refunderes. Hvis varen ikke er defekt, vil varen blive sendt tilbage til køber på købers regning. Varer, der returneres uden RMA-nummer for, vil blive afvist og returneret til afsenderen. Køber er ansvarlig for Alle Afkast Porto og forsendelsesomkostninger. Køber er ansvarlig for ekstra forsendelsesomkostninger for varer der returneres nægtet og/eller ikke kan leveres. Vi må ikke acceptere nogen tilbage uden en tilladelse nummer på feltet eller etiketten, det er at blive sendt tilbage i. Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed! Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer. Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Mønster Flokkedes
Form Pladsen
Bruger Pude
Stil Twill
Technics Vævet
Materiale Fersken Hud
Mønster Type Geometriske
Model-Nummer Fem hundrede femogtres
Pakke Vægt 0.07kg (0.15lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer