Nyhed Reduced price!
AF Bueskydning Klassiske Tommelfinger Ring Fingerstall med Elg Gevirer Materiale for Traditionel Jagt Håndlavet Archer ' s BZ02

AF Bueskydning Klassiske Tommelfinger Ring Fingerstall med Elg Gevirer Materiale for Traditionel Jagt Håndlavet Archer ' s BZ02

kr191.26

-20%

kr239.08

Ny vare

På lager

Tags: af bueskydning, bueskydning tommelfinger ring, tommelfinger ring bueskydning, Billige af bueskydning, Høj Kvalitet bueskydning tommelfinger ring, Kina tommelfinger ring bueskydning Leverandører.

Velkommen til at besøge butikken, og kontakte mig ! Alle de produkter, buer og pile i vores butik er alle lavet af traditionel Orientalsk håndværk. det vil sige, de er alle lavet af Kinesisk folkemusik kunstnere rent i hånden efter yderligere raffinering ifølge erfaringerne fra de sidste hundrede år. Her kan vi tilbyde dig alle former for udsøgt buer og pile,forskellige bue tasker og dirrer. Du gennemse omhyggeligt, og vi er sikker på der må være en der passer til dig.

Tip:for At efterlade en besked på at fortælle os din tommelfinger størrelse for brugerdefinerede!

AF Bueskydning Klassiske Tommelfinger Ring Fingerstall med Elg Gevirer Materiale for Traditionel Jagt Håndlavet Archer ' s

Produkter: thumbrings /Fingerstall

Antal: BZ02

Størrelse: brugerdefineret (er nødt til at give finger bredde, som vist i Figur)

Materiale: moose gevirer

Funktioner: brug kamel gevirer produktion og anvendelse fladskærms position vinkel, så hvert træk, at elge er over hullet! Der er mange gevirer hul plus blod linje kan bedre åndbar sved.

Brug af bedre end horn produkter!

brug metode:Runde ansigt nedenfor, konkav over.

Tips: på Grund af brugen af naturlige materialer er ikke den samme farve, tæthed af hvert træk linje position og blod er ikke det samme!

Vi kan acceptere SPÆRREDE VISA Kreditkort,Paypal, hvis der er mere end 1000USD for vi kun acceptere Western Union eller T/T. Betaling skal ske indenfor 3 dage.

1.Vi kun sende til dit bekræftet adresse. Sørg for din leveringsadresse er korrekt, før du køber.De fleste ordrer vil blive sendt ud inden for 7 dage efter bekræftelse af betaling. 2.På grund af den pakning af genstande er sletspån for afsendelse,Så de elementer, der vil være skibet ud med egnet posthuset, og det vil tage 15-45 dage til at ankomme. Hvis du ikke kan vente til den lange tid, skal du kontakte kundeservice for at få den bedste vælger. De fleste af elementer vil blive leveret til tiden , mens der vil være en forsinkelse for noget, vi ikke kan kontrollere (så som dårligt vejr). Hvis det sker, skal du bare kontakte vores kundeservice, vil vi hjælpe dig med at kontrollere og løse alle problemer. 3.Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger. Disse afgifter er købers ansvar.Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe. .vi kan mærke som en "prøve" eller "gave" på pakken for at undgå nogle ot dem, hvis køber bedt om. Den produktion cyklus 7~15 dage for nogen særlige eller stock kontakt med kunde service,alle varer er håndlavede,vil der være en lille defekt på produkter uundgåeligt,bedes kræsne køber til at købe med forsigtighed,for at undgå tvist.

6 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen). Kære købere, hvis du er tilfreds med vores service, kan du efterlade os en positiv feedback og vurdere oplysninger om den transactionwith en "PERFEKT 5 STJERNER". Hvis du har nogen problemer med de varer, du har købt kontakt med kunden-serveren, før du åbner den tvist, at vi vil hjælpe dig med at slove ethvert problem, du har mødt.

Type Bue & Pil Sæt
Materiale moose gevirer
Produkter Tommelfinger-Ring
Mærke FoPcc
midler1 thumbrings
Model-Nummer bz02
Bruger Jagt
products2 Fingerstall
Pakke Størrelse 85cm x 9cm x 9cm (33.46in x 3.54in x 3.54in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 1.0kg (2.20lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer