Nyhed Reduced price!
Gratis Forsendelse 3MM 400Pcs Kobber Crimp & Slutningen Perler DIY Smykker Resultater & Komponenter

Gratis Forsendelse 3MM 400Pcs Kobber Crimp & Slutningen Perler DIY Smykker Resultater & Komponenter

kr5.89

-11%

kr6.68

Ny vare

På lager

Tags: smykker boutique -, smykker resultater og komponenter, resultaterne virksomhed, Billige smykker boutique -, Høj Kvalitet smykker resultater og komponenter, Kina resultater virksomhedens Leverandører.

Bemærk : hvis du bestiller nogle varer i en ordre, i din ordre er et produkt af " china post, der er registreret luftpost ", jeg sender dine produkter i en ordre, alle af kina post, der er registreret ari mail. bredde : 3,0 mm farve : nikkel / vintage bronze / sølv / guld vægt : 16 g / 400pcs

FORSENDELSE

1. Varer vil blive afsendt inden for 1-3 hverdage efter vi bekræfte din betaling.

2. Fortæl mig venligst, i din nuværende adresse, efter at din betaling inden for 1-2 dage; ellers sender vi din konto baseret på din Escrow-adresse, så sørg for at det er korrekt.

3. Før bestilling bedes du kontakte os for at bekræfte dit foretrukne forsendelse metode. Normalt tager det 10-20 arbejdsdage for ankomsten af Kina Post, luftpost, og tager 3-10 arbejdsdage via EMS/FedEX.

4. Nogle gange ville det være længere på grund af dårligt vejr, er spild af tid, i fortoldningen. Således skal du vente tålmodigt, når du ikke modtager din vare til tiden. Hvis du ikke modtager den vare, som i tredive dage, bedes du kontakte os, og så vil jeg hjælpe dig med at spore det.

Tilbagebetaling

Hvis du ønsker en tilbagebetaling på grund af defekt vare eller en anden kvalitet problemer, bedes du kontakte os inden 7 dage efter, at du får det. gebyret vedrørende reback mail bør være overhalet af dig selv.

Feedback

Kundernes tilfredshed er meget vigtig for os. Hvis du er tilfreds med de varer, du har bestilt, kan du efterlade feedback. Hvis du ikke er tilfreds med de varer, du har bestilt, bedes du kontakte os inden de forlader negativ feedback. Vi kan arbejde sammen om at løse en eventuel tvist.

Item Bredde 0.3cm
Emballage opp taske
Oprindelsessted Zhejiang, Kina (Hovedlandet)
Item Højde 0.3cm
Model-Nummer To tusind otte hundrede og tyve otte
Emne Diameter 0.3cm
Metaller Type Kobber
Item Længde 0.3cm
Element Type Smykker Resultater
Smykker Resultater Type Crimp & Slutningen Perler
Produkt Features 3mm end perler
Størrelse 3mm
Mærke Starflalling Sang
Materiale Metal
Element Vægt 16g
Pakke Størrelse 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Pakke Vægt 0.03kg (0.07lb.)
Enhed Type masse (400 stykker/masse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer