Nyhed Reduced price!
Terreau Kathy Mode Temperament Elegante Rhinestone Femtakket Steg Blomst Stud Øreringe Til Kvinder

Terreau Kathy Mode Temperament Elegante Rhinestone Femtakket Steg Blomst Stud Øreringe Til Kvinder

kr8.40

-35%

kr12.93

Ny vare

På lager

Tags: steg blomst stud øreringe, blomst stud øreringe, mode stud øreringe, Billige steg blomst stud øreringe, Høj Kvalitet blomst stud øreringe, Kina mode stud øreringe Leverandører.

1 Betalingen forventes at blive modtaget inden for 3 dage af auktioner tæt. 2 Spærrede er vores foretrække betaling metode,vi også acceptere forskellige betalinger ved T/T,Western union,Money gram, og andre som nedenfor.

Ankomsttidspunkt

Kina post air mail :omkring 35-40 arbejdsdage at ankomme

DHL/UPS / DHL :om 3-8 arbejdsdage at ankomme

EMS :omkring 4-10 arbejdsdage at ankomme

Told

Normalt fylder vi i den angivne værdi er halvdelen af den reelle værdi af varerne. Hvis dit land har en særlig takst politik, bedes du kontakte vores kundeservice, vil vi i henhold til din anmodning for så vidt som muligt at beskæftige sig med varerne.

Hvert eneste produkt vi vil bruge særlige OPP pose emballage. Når de sender varerne, vil vi give varer pakket ind i et lag af skum pad. Derefter sætte i en særlig boks. Så du behøver ikke bekymre dig, dine varer vil være sikker på at nå frem. (bortset fra særlige tilfælde)

Din feedback er meget vigtig for os, at kundens tilfredshed er det mål, vi forfølger. Hvis du har, hvad der ikke er tilfreds med varen, bedes du fortælle os, vil vi gøre vores bedste for at gøre dig tilfreds. Så, når du modtager varen, bedes du give os et fem-stjernet feedback.

Hvis de varer, vises den ikke-kunstige skader, såsom kvalitet problem, bedes du kontrollere, efter du har modtaget, i kontakt med os. Vil vi kontrollere problemet, gratis at sende varer til dig.

Ørering Type Stud Øreringe
Form\mønster Anlæg
Materiale Crystal
Tilbage For At Finde Push-back
Stil Classic
Mærke TERREAU KATHY
Model-Nummer ASDAS47
Køn Kvinder
Metaller Type Zink Legering
Bøde eller Mode Mode
Element Type Øreringe
Pakke Størrelse 10cm x 5cm x 1cm (3.94in x 1.97in x 0.39in)
Enhed Type Par
Pakke Vægt 0.008kg (0.02lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer