Nyhed Reduced price!
USB 2.0-EN Kvinde 2 Dual USB mandlige Hub Power Adapter Y Splitter kabel Ledning Udvidelse Kabel-HUB-stik

USB 2.0-EN Kvinde 2 Dual USB mandlige Hub Power Adapter Y Splitter kabel Ledning Udvidelse Kabel-HUB-stik

kr8.77

-4%

kr9.20

Ny vare

På lager

Tags: mandlige strømstik, kabel-splitter, kvindelige kabel-stik, Billige mandlige strømstik, Høj Kvalitet, kabel-splitter, Kina kvindelige kabel-stik Leverandører.

USB 2.0-EN Kvinde 2 Dual USB mandlige Hub Power Adapter Y Splitter kabel Ledning Udvidelse Kabel-HUB-stik

Betalingsmetoder: Vi accepterer ESCROW. Paypal , Western Union, hvis du har problemer med betalingen, bedes du kontakte os! hvis du har brug for mere kvantitet Kontakt os For bedste pris og hurtig levering . Vi sætter pris på hurtig betaling, og ser frem til din virksomhed i fremtiden. Betaling vil blive bekræftet i 24 timer, Weekend 48 timer. Hvis du har brug for at købe mere kvantitet, men prisen er ikke meget billige, så kontakt os venligst!

Forsendelse & Håndtering: Køber svar til (in case) alle MOMS-under nogen omstændigheder. Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe. Ordrer afsendes normalt inden for 3-5 hverdage efter bekræftelse af betaling. Leveringstid: Hvis skib element af EMS,UPS,Fedex,DHL,TNT, det kun tager 5-7 dage, Hvis de sender dem til Kina Post Air Mail( ) er ca. 15 - 25 arbejdsdage til at de fleste AMERIKANSKE/ BRITISKE / AU omgivelser. Land Ca. Leveringstid

Land

Ca. Leveringstid

Usa / Storbritannien / Australien

15-25 arbejdsdage

Canada

15-25 arbejdsdage

Brasilien - / Syd-Amerika

det kan tage op til 6-8 uger på grund af strenge toldreglerne

Frankrig / Spanien / Tyskland/ Østeuropa

det kan tage op til 6-8 uger på grund af strenge toldreglerne disse oplysninger er leveret af transportøren, og omfatter ikke weekender og helligdage. Bemærk at leveringstiden kan variere, især i travle perioder eller i klima vejrforhold. Vi er ikke ansvarlige for nogen ulykker, forsinkelser eller andre problemer, der er ansvarlig for shipping service.

Feedback: Da din feedback er meget vigtig for vores virksomheds udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, tak! Hvis du ikke er tilfreds med vores produkt og service. Bedes du kontakte os først, før de giver en ikke positiv feedback eller tvist. vi vil finde en løsning, der opfylder dine krav og øge tilfredshed

Connector2 2 dual mandlige
Pakke 1stk
Connector1 En kvinde
Mærke AQJG
Model-Nummer USB 2.0
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 5cm x 5cm x 3cm (1.97in x 1.97in x 1.18in)
Pakke Vægt 0.35kg (0.77lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer