Nyhed Reduced price!
55MM blomst modlysblænde+snap-on forreste objektivdæksel+sort klud til canon, nikon, pentax, sony kamera

55MM blomst modlysblænde+snap-on forreste objektivdæksel+sort klud til canon, nikon, pentax, sony kamera

kr18.02

-18%

kr22.01

Ny vare

På lager

Tags: klud design, klud stranden, klud baseball caps, Billige klud design, Høj Kvalitet klud stranden, Kina klud baseball caps Leverandører.

kære køber ven, når du har nogen spørgsmål, inden du betaler eller efter du har betalt ,

kontakt mig fri tid, vil jeg gøre mit bedste for at løse det for dig ,

håber min store service vil give dig en god shopping oplevelse.

ved samme ,hvis du ønsker at få lavere bulk pris,,

husk venligst e-mail til mig ,vil jeg hjælpe dig

hav en dejlig dag!

Beskrivelse:

Specifikation: tilføjelse af modlysblænden kan hjælpe med at forhindre udbrud--disse cirkler af lys, som kan ledsage billeder, hvor en stærk lyskilde er lige uden for rammen. Professionel tulip form design (også kendt som "blomst" eller "kronblad" form) giver mulighed for større alsidighed. Perfekt til standard og zoom objektiver. Let at bruge skru montere modlysblænden skruer til højre ind på din linse eller et filter. Har en bag låseringen til at tillade brugeren at rotere hætte i begge retninger, og fange den nøjagtige mængde af skygge ønskede. Linsehætter har også den ekstra fordel, der giver ekstra beskyttelse til din linse mod utilsigtede stød eller ridser. Fremstillet af slagfast plast for en yderst solid og let fornemmelse. Specielt designet til en tæt og sikker pasform. Ingen slingrende eller cross-threading. Kameraets linse tråd størrelse vil være markeret et eller andet sted på objektivet. Dette nummer er altid indledes med en "Ø" (diameter) symbol. For eksempel: Ø49 = 49mm linse tråd størrelse. Linse hætter er en af de vigtigste tilbehør, du kan købe til at forbedre kvaliteten af dine fotos, og som regel den mest oversete af begyndere og amatør fotografer. Tilbehør kun. Kameraet er ikke inkluderet. Vægt: 70g

Kompatibel med :Alle digital, film og video kamera med 55mm objektiv gevindstørrelse

Pakken indeholder: 1x Blomst Modlysblænde 1x objektivdæksel 1x sort klud Shipping Information

1. Når betalingen er godkendt, denne post vil blive sendt via Standard Air Mail (Hong Kong Post) inden for 48 timer, men udelukker weekender og andre juridiske ferie.

2. Alle emner vil blive erklæret som "Gave" med lav værdi, vi forsøger altid lovligt at minimere told for kunderne. Bemærk venligst, at vi ikke er ansvarlige for eventuelle told.

3. Normalt leverer vi kun til din adresse. Sørg venligst for, at din adresse er korrekt.

4. Vi sender til hele Verden, og Ca. Leveringstiden er som nævnt nedenfor:

Land

Ca. Leveringstid

Usa / Storbritannien / Australien

7-20 arbejdsdage

Canada

7-21 hverdage

Europa / Rusland

Normalt 10-30 arbejdsdage, men nogle gange kan det tage op til 30 dage på grund af den Brugerdefinerede Kontrol.

Syd-Asien / Mellemøsten

Normalt, 10-30working dage, men nogle gange kan det tage op til 30 dage på grund af den Brugerdefinerede Kontrol.

Brasilien - / Syd-Amerika

Normalt, 14-35working dage, men nogle gange kan det tage op til 45 dage på grund af den Brugerdefinerede Kontrol vil Vi sende varen til købers adresse, der er oplyst af din konto , hvis du vil have varen skal sendes til anden adresse, bedes du angive meddelelsen for at bekræfte, før du placerer ordren. Bemærk sørg for, at den postadresse er korrekt, vil vi ikke være ansvarlig for post tabt som følge af forkert & ugyldig adresse. Vi tilbyder kombinerede shipping, men ingen lokale pick-up service.

Betaling Vi accepterer Escrow, bedes du venligst sende din betaling til vores Spærret konto: Spærrede giver dig mulighed for at betale med kreditkort, debetkort, s og Spærrede konto saldi. Auktion varenummer , dit Fulde Navn og leveringsadresse, SKAL medtages i Spærrede betaling. Alle betalinger, som forventes inden for 7 dage efter auktionen er lukket. Alle ikke-betale tilbudsgiverne vil blive rapporteret, og få en ulønnet advarsel fra e-Bay. Kombinerede Shipping for flere elementer er tilgængelige efter anmodning. Vi tilbyder rabat på Forsendelse & Håndtering Gebyr for enhver yderligere element, der er sendt til den samme adresse. Jo mere du køber, jo mere sparer du

Returnere Alle vores produkter er blevet kontrolleret og pakket i god stand. Hvis varen er defekt, skal du kontakte os inden 14 dage efter modtagelse af varen, vi vil erstatte med en ny, eller refundering, hvis materiel (fragt, forsikring og ekspeditionsomkostninger refunderes ikke). Købere er nødt til at betale retur omkostningerne, og vi vil betale prisen for reshipping. Vende tilbage poster omfatter den originale emballage og tilbehør. Vi tager op til at erstatte eller reparere den for dig ved at fabrikanten i tilfælde af at den leverede vare er fundet defekt, mens den shipping gebyrer vil blive født af køber. Du bedes holde den Spærrede modtagelse, ledsaget af den returnerede vare, så vi kan behandle udskiftning/reparation i overensstemmelse hermed.

Feedback:

Kundernes tilfredshed er meget vigtig for os. Hvis du er tilfreds med de varer, du har bestilt, kan du efterlade feedback. Hvis du ikke er tilfreds med de varer, du har bestilt, bedes du kontakte os inden de forlader negativ feedback. Vi kan arbejde sammen om at løse en eventuel tvist.

Kompatible Mærker Nikon
Mærke KEFU
Model-Nummer 55mm
Egnet sony,nikon,canon,olympus,osv.
Pakke Ja
Pakke Vægt 0.07kg (0.15lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 17cm x 14cm x 2cm (6.69in x 5.51in x 0.79in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer