Nyhed Reduced price!
1X 6*9mm Elastisk Gummi Band Bungee Erstatning For Slangebøsse Katapult Jagt

1X 6*9mm Elastisk Gummi Band Bungee Erstatning For Slangebøsse Katapult Jagt

kr4.35

-15%

kr5.15

Ny vare

På lager

Tags: bungee bands, slangebøsser til jagt, slingshot elastisk, Billige bungee bands, Høj Kvalitet slangebøsser til jagt, Kina slangebøsse elastisk Leverandører.

1X 6*9mm Elastisk Gummi Band Bungee Erstatning For Slangebøsse Katapult Jagt

Beskrivelse:

100% helt nye og høj kvalitet Materiale: Gummi Farve: (vises som billede) Størrelse: (som vist på billedet)

Længde: ca 41cm / 16.14 tommer

Indre Diameter: ca 6mm

Ydre Diameter: ca 9mm i Høj kvalitet og holdbart gummi materiale, Fremragende slidstyrke ,høj elasticitet og trækstyrke egenskaber for Bløde og sikker,det er ikke let at bryde og nem at bære Standard træk og læder etui Godt Tilbehør til Slingshot Katapult God elasticitet og holdbarhed Jagt og mål brug Mængde:1PC Bemærk: på Grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen. Tak! Undersøg de nærmere detaljer størrelser med din, skal du tillade, at 1-4CM adskiller sig på grund af manuel måling, tak!

Pakken indeholder:

1 X Elastik

Forsendelse: 1.Vi vil sende varer inden for 5 dage (undtagen weekender og på helligdage), når din betaling er gennemført. 2.Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i kunder clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret. 3.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage feesduties, og afgifter for import i dit land. Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering. Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer. 4.Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told. Returnerer: 1.Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan. 2.Vi vil refundere dig, hvis du returnere varen inden for 7 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag. Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser. 3. Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion. Feedback: 1.Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os. Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester. 2.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback. Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Mærke OOTDTY
Bruger Optagelse
Type Bue
Model-Nummer 6*9mm Elastisk Gummi Band 2S4160
Bue Type Elastisk Gummi Band
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Pakke Vægt 0.1kg (0.22lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer