Nyhed Reduced price!
Korg CM-200 Clip-On Kontakt Mikrofon 1/4

Korg CM-200 Clip-On Kontakt Mikrofon 1/4"(Dia6.3mm) mandlige telefon stik og 5 ft (1,5 m) skjold kabel - Hvid/Sort/Rød

kr77.00

Ny vare

På lager

Tags: kontakt til mikrofon, mikrofon kontakt, 6.3 mm kabel, Billige kontakt til mikrofon, Høj Kvalitet mikrofon kontakt, Kina 6.3 mm kabel Leverandører.

Direkte indfange lyden af dit instrument med stil!

En piezo-clip-on-mikrofon, der er designet specielt til tunere

CM-200 er en kontakt mikrofon, der kan være knyttet til den klokke, af messing instrument, broen af en violin eller endda til en guitar, ukulele. Mikrofonen anvender en piezo-elementet til direkte at fange vibrationer og sende dem til din tuner. CM-200 er et uundværligt element i situationer, hvor den mikrofon, der er indbygget i din tuner kan have svært ved at opdage lyden af instrumentet, som når du øver med et helt brass band.

I forhold til sin forgænger, CM-200 har en frisk udseende med et skarpere design, der tilbyder dig et valg af tre farver: sort, hvid/sort eller sort/rød.

Funktionaliteten af mikrofonen er også blevet forbedret. Den kabel-nu sender lyd mere effektivt og er mere fleksible. Forbindelsen mellem mic og kabel er blevet gjort mere holdbare, hvilket reducerer risikoen for brud. Det nye klip åbner 7 mm bredere end de tidligere modeller, hvilket giver mere plads til at vedhæfte til dit instrument. Gummi inde i klippet er blevet redesignet for at give en bedre pasform, så det kan være forsvarligt fastgjort. En frisk udseende med et skarpere design, der tilbyder dig et valg af tre farver: sort, hvid/sort kabel-nu sender lyd mere effektivt, og er også mere fleksibel forbindelse mellem Mic-og kabel er blevet gjort mere holdbare, hvilket reducerer muligheden for at bryde klip åbner op for meget bredt, hvilket gør det lettere at fastgøre mikrofonen til et instrument, gummi inde i klippet er blevet designet til at give et bedre fit til forbedret sikker fastgørelse. Package List: CM-200 microp finpudse *1stk

Type Tuner
Mærke nux
Model-Nummer CM-200
Enhed Type Pack
Pakke Vægt 0.1kg (0.22lb.)
Pakke Størrelse 10cm x 10cm x 2cm (3.94in x 3.94in x 0.79in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer