Nyhed Reduced price!
Gratis forsendelse af 2STK M2 M6 HSS6542 foretaget Fuld CNC slibes Maskine spiralspor Vandhaner Skrue Haner til særlige SS emne

Gratis forsendelse af 2STK M2 M6 HSS6542 foretaget Fuld CNC slibes Maskine spiralspor Vandhaner Skrue Haner til særlige SS emne

kr24.46

Ny vare

På lager

Tags: skrue haner, spiral vandhaner, maskinen vandhaner, Billige skrue haner, Høj Kvalitet spiral vandhaner, Kina maskine vandhaner Leverandører.

Produkter Funktioner:

HSS6542 gjort hele CNC slibes høj kvalitet maskine, der bruger spiral flutetaps

Head diameter: M2 M6 (skarpe ende)

ANTAL:2STK Stor fabrik, TG produktion, kvalitet og Helt nye. Materiale : High Speed Stål M35 Co5% Belægning:TIN/Titanium belagt Lige trykke på til gevinddrejning i alle former for metaller, herunder SS. fuld CNC gøre garanterer Højere nøjagtighed, og mere holdbar Tråd diameter:3 mm

Pakke Inkluderet: 2 x hss6542 foretaget fuld CNC slibes lige trykke på skarpe ende

Relaterede Produkter:

Vis Produkter

Forsendelse:

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr. Vi vil sende varer inden for 7 dage, når din betaling er gennemført.

Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret. Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land. Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering. Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Returnerer:

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag. Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser. Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion. Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Garanti & Vedligeholdelse:

Vi tilbyder 1-måned gratis udskiftning. Købere kan anmode om efter en erstatning inden 15 dage fra din modtagelse af varen . Køber skal returnere varen i den originale forhold til os, og skal afholde forsendelsesomkostninger ved returnering.

Vi leverer også 12 - måneders gratis vedligeholdelse. Køber skal returnere varen i den originale forhold til os, og skal afholde forsendelsesomkostninger ved returnering. Hvis nogen del er forpligtet til at blive udskiftet, skal køberen også betale for omkostningerne af de dele, der skal udskiftes.

Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os. Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer. Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os. Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback. Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Specifikation M2-M6
Model-Nummer VD-HT2PCSM2-M6
DIY-Forsyninger Metalbearbejdning
Type tryk på
Farve guld
Tråd Retning Højre
Materiale HSS6542
Antallet af Stykker 2STK
Præcision H2
Tråd Diameter M3.5, M2.5, M4, M2, M3, M5, M6
Anvendelse For jern,aluminium, kobber, træ,plast åbning
Antal 2STK
Item hss tryk
Pakke Størrelse 12cm x 10cm x 1cm (4.72in x 3.94in x 0.39in)
Pakke Vægt 0.01kg (0.02lb.)
Enhed Type masse (2 stk/masse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer