Nyhed Reduced price!
Vintage Brev Som Parasit Print Mænd Sort T-shirt Negative at Sige, Design Mandlige Kort Ærme Toppe, T-Shirt Brugerdefineret Gruppe

Vintage Brev Som Parasit Print Mænd Sort T-shirt Negative at Sige, Design Mandlige Kort Ærme Toppe, T-Shirt Brugerdefineret Gruppe

kr76.44

-37%

kr121.38

Ny vare

På lager

Tags: designer t-shirt, t-shirt, t-shirt design, Billige designer t-shirt, Høj Kvalitet t-shirt, Kina t-shirt design Leverandører.

Velkommen til vores butik.

STORE PROMOTION: Køb 2 stykker t-shirts, få $1 rabat, jo mere du køber, jo mere sparer du. Vores t-shirts er alle lavet af 100% bomuld, med garanteret kvalitet. Vi støtter detail -, engros-og drop shipping .(vi kan give billeder uden logo for dig) Vi kan udskrive et mønster eller bogstaver du ønsker på t-shirts. Vi byder velkommen til kunstnere til at tilbyde mønstre til os og få penge fra salget. Bemærk: Vores t-shirt størrelse er Asian Størrelse. Se vores størrelse diagram omhyggeligt, før du bestiller.

Venlig Påmindelse: 1. På grund af lys og computerskærm, farven af det faktiske produkt kan afvige en smule fra de viste billeder. 2. Med hensyn til størrelsen, 1~2cm fejl kan forekomme på grund af manuel måling. 3. Vi er ikke ansvarlige for nogen import told/skat. 4. Vi vil ikke lade vores oplysninger i parcel på drop shipping orden. Om Forsendelse: 1. Vi leverer til hele verden. 2. Vi vil sende dine varer inden for 5 dage (undtagen helligdage), vi altid vil forsøge at afsende din ordre så hurtigt som muligt. 3. Alle parceller er tracking-numre, vi sender tracking informationer til dig så snart din ordre er sendt 4. Til USA, vi sender af e-Pakke for den vare mindre end 2 KG. Det tager normalt 7-15 dage. Til andre lande, vi sender med Groendalspark.dk Standard Shipping, Kina Post, der er Registreret luftpost, Singapore Indlæg, EMS, e-EMS, etc. for det element, der er mindre end 2 KG. For elementet over 2KG, vi sender af EMS, e-EMS, UPS, Fedex, Aramex, DPEX, Groendalspark.dk Premium Shipping, etc. Disse er de bedste levering selskaber Groendalspark.dk samarbejder med. Leveringstid: Til Asien og Nordamerika, er det normalt tager 3-15 arbejdsdage. Til Europa, Midt-Øst, Oceanien, tager det som regel 10-30 arbejdsdage. Til Sydamerika og Afica, det tager normalt 30-60 dage. Om at vende Tilbage: Din tilfredshed er det, vi stræber efter. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, bedes du venligst kontakte os FØRST. Vi vil forsøge at træffe foranstaltninger til at løse dit problem inden for 2 dage, indtil du er tilfreds. Hvis du ønsker at returnere dine varer, bedes du sikre, at de elementer, der vil være tilbage i god stand med original emballage. Enhver, der bruges, vaskes, farvet, skadet poster er ikke acceptabelt. Vi vil sende udskiftning eller refusion, når varen er modtaget. Hvis det er vores fejl, vi vil betale for shipping gebyr. Hvis det er dit problem, er du nødt til at betale for shipping gebyr. Feedback: Vær venlig at efterlade os en 5-Stjernede positiv feedback, hvis du er tilfreds med vores produkter! Hvis for nogle grunde, du er ikke tilfreds med vores produkter eller tjenester, bedes du kontakte os FØRST. Vi vil arbejde med dig for at løse eventuelle problemer, indtil du er tilfreds.

Krave O-Hals
Mærke LYNSKEY
Stil Casual
Model ZEWA12Ylike parasit
Farver Sort,Hvid,Marineblå,Rød,Gul,Blå,Mørk Grå,Grøn,Grå,Lilla
Salg af Pack No
Køn Mænd
Hætteklædte No
Ærme Længde(cm) Kort
Mønster Type Brev
Ærme Stil Regelmæssige Korte Ærmer
Stof Type Klædes
Størrelse S, M, L, XL, XXL, XXXL
Element Type Toppe
Materiale Bomuld
Funktioner 100% Bomuld, Åndbart Stof
Toppe Type Tees
Pakke Størrelse 30cm x 20cm x 6cm (11.81in x 7.87in x 2.36in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.26kg (0.57lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer