Nyhed Reduced price!
Kvalitet 5-i-1 pen sæt tilfælde,herunder 1 mekanisk pen,1 highlighter markør,3stk farvet blæk, kuglepen(Blå,Sort,rød)

Kvalitet 5-i-1 pen sæt tilfælde,herunder 1 mekanisk pen,1 highlighter markør,3stk farvet blæk, kuglepen(Blå,Sort,rød)

kr12.20

Ny vare

På lager

Tags: pen, pen, pensel, pen sæt, Billige pen, Høj Kvalitet, pen, pensel, Kina pen sæt Leverandører.

Velkommen! Funktioner

5pcs pen i en trendy pen sag

Herunder 1pc mekanisk pen med 0,5 mm bly,1pc highlighter markør,3stk farve blæk, kuglepen(sort,blå og rød)

Let transportabel og nem indlæsning

Gør det nemt og få det godt Vi kan gøre logo print på denne pen,og udskriv tager ekstra sæt op gebyr og ekstra behandlingstid, detaljer, pls kontakt med os. Dimension af pen max:14*6*1.3 cm (5.512*2.363*0.512 tommer) Længde af mekaniske pen og kuglepen: ca.12.6 cm(4.961 tommer) Bredde af tønden:ca.0.9 cm (0.354 tommer) Vægt sæt:ca.63g (0.139 pounds)

Tak for Shopping

For at gøre dit køb enkelt og hurtigt som muligt, henvises til butikken politikker, der er anført nedenfor

Betaling:

Vi anbefaler, at den SPÆRREDE betaling på dette tidspunkt. Kontakt os venligst, hvis du ønsker at betale via en anden metode. Ingen Salg Skat, der kræves for denne vare. Købere er ansvarlig for eventuelle importafgifter, skatter eller afgifter, der KAN pålægges af dit lands toldmyndigheder bureau.

Kommunikation Først:

Vi elsker kommunikation og alle typer af meddelelser er velkommen. Vi besvarer din mail inden for 24 timer .Forsendelse kan være slukket i ferien, men vi har stadig reagere dine meddelelser, også selvom det er ferie. Vi kan ikke modtage andre?s besked til systemet blok, fordeling osv. I dette tilfælde kan du skrive til os på E-mail for at undgå enhver misforstå. Vi tjekke og besvare mails indenfor 24 timer, så godt.

Levering og fragt:

Vi anbefaler, at du bruger en bekræftet send til adresse . Lad os dit telefonnummer. for os i send til-adresse eller i beskeder. Dette kunne ikke hjælpe i glat levering, og pakken sikker. Alle elementer (herunder prioriteret forsendelse) er genstand for 1-3 arbejdsdage håndtering periode, før de afsendes. Vi vil underrette alle kunder via e-mail, når deres ordrer er afsendt. International fragt tid dybest set afhænger af shipping program og din placering. Det er også meget afhængig af kurer og lokale told/afgifter. Og den ferie, dårligt vejr osv. kan forsinke levering. Vi har gemt dine penge ikke på varens pris, men også på forsendelsesomkostningerne. Vi forsøger vores kan, for at samle proper shipping program for dig og turbo behandling af post. Rimeligt gebyr kan tager i tilfælde af at du ønsker hurtig forsendelse program end vores i denne liste. Hvis det er tilfældet bedes du kontakte os, inden du foretager din betaling. Undskyld hvis shipping forsinket med alle midler-også selvom det er ude af vores kontrol. Vil du være omfattet af vores shipping program til beskyttelse .

Garanti og Returnering:

Alle vores produkter er blevet nøje kontrolleret af producent og vores egen kvalitetskontrol (QC) før forsendelse. Ingen Problemer - Vores højeste prioritet er at yde den bedst mulige service, og det er derfor, vi ønsker at have det bedste afkast politik til rådighed. Hvis en eller anden grund du ikke er tilfreds med dit køb, kan du returnere varen for en tilbagebetaling. Returvarer skal være i original stand. Når vi har modtaget de returnerede varer, vil vi kreditere din konto inden for 7 dage. Forsendelsesomkostninger er ikke inkluderet i pris refunderet. For at returnere en vare skal du kontakte os for at få et Return Merchandise Authorization.

Service og Feedback:

Vi ved, at hemmeligheden til at drive en succesfuld virksomhed er at holde vores kunder glade. Vi satte sig for at give vores kunder med service i verdensklasse! Du kan også være sikker på, at dine fortrolige oplysninger, vil blot være, at fortrolige . Dit navn vil aldrig blive distribueret, solgt eller udlejet. Hvis du havde en utilfredsstillende med os, kontakt os venligst først. En negativ eller neutral feedback, kan ikke løse problemet og kan ikke give dig nogen bedste oplevelse shopping.

Type kuglepen
Blæk Farve Multi-Farvet
Model-Nummer WP940WH
Farve hvid sag
Dominerende Farve Hvid
Oprindelsessted Zhejiang, Kina (Hovedlandet)
Bruger Kontor & Skole Pen
Materiale Plast
Nyhed Ja
Sletbare Eller Ikke No
Pakke Vægt 0.1kg (0.22lb.)
Pakke Størrelse 15cm x 8cm x 2cm (5.91in x 3.15in x 0.79in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer