Nyhed Reduced price!
6

6"-12" Chakra Tuned Sæt af 7 Matteret Kvarts Krystal Syngende Skål med gratis ruskind og o-ring

kr2 137.31

-5%

kr2 249.80

Ny vare

På lager

Tags: sæt, 6, sæt skåle, Billige sæt, Høj Kvalitet sæt 6, Kina sæt skåle Leverandører.

Bemærk:mange lande(Europa og Sydamerika, og så videre),måske vil den Skat, der opstod,vil køberen bærer omkostningerne,bedes du kontakte de lokale toldmyndigheder for at undgå den ubehagelige affære.

hvis du er fra brasilien,chile,argentina eller russisk,venligst kontakt mig for at høre, shipping cost.

Velkommen til vores butik, og har interessante i vores produkter,vil vi levere en gratis ruskind og o-ring med krystal syngende skål!

Noterne er tilfældigt,kan vi forsikre, at der er 7 noter som et sæt. (7 stk krystal syngende skåle med forskellige 7 noter)

Disse smukke og lysende skåle udsender en ekspansiv lyd, der er helbredelse for kroppens dybere væv. Stemningsfulde af gamle templer, vores Klassiske Matteret Skåle udstråler en helbredende matrix, hvor de er lydt. Virkningerne af at spille Klassisk Matteret Skåle i hjemmet, kontoret eller til en stor gruppe indstilling kan være mere jordforbindelse og bidrage til at fremme en stabil, fredelig energi. Den meget taktile og lys-fyldt Klassisk Mat bowls er perfekt medrivning værktøjer til store grupper, meditation og indendørs og udendørs healing og grønne områder. Den Klassiske Matteret skåle bære en Jordens energi. Deres hvide farve, der minder om renhed og nye begyndelser. Naturligt lys øger skål energi og Feng Shui appel. Deres Zen-skulpturelle udseende er healing og deres Yin/Yang kvaliteter stjernernes. Klassisk Frosted rund og lys-fyldt skåle ring med fyldigere, blødere toner at kombinere den sødeste Universelle klange.

Vi er en ekspert, der kan tone tuning. Der er perfekte C C# D D# E F F# G G# A A# B musikalske venligst, at Fra den 1. oktav til 7 oktaver, er hovedsageligt, 3th oktav, 4. oktav. Vi kan tone enhver form syngende skål i perfekt musikalsk tone. Så et sæt produktet er meget let for os.7pcs som et sæt eller 8stk som et sæt, eller 12pcs eller 13pcs som ét sæt, der er 36pcs som et sæt, for

Ansøgning:

Funktionen af Hvert Chakra:

Hvordan at spille

1. At spille matteret finish kvarts syngende skåle, forstå ruskind-dækket værktøj, som du ville holde en stylus.

2. At anvende et jævnt tryk, langsomt guide af omkring ydersiden af fælgen, holder fast, som den vibration begynder at bygge, og den ønskede mængde er nået. Værktøjet skal være i en lille vinkel til ydersiden af skålen og der bør gøres for at opretholde et konstant pres selv. Hvis værktøjet føles som om det er at hoppe fra kanten af skålen, hvis fælgen bliver en blur, hvis ubehagelige lyde opstår, eller hvis lyden er dæmpet under afspilning det indikerer, at en overdosering eller ujævnt pres.

3.Praksis er den bedste måde at lære kontrol af tone og volumen, med fortsatte praksis herredømmet over den rette teknik for at spille vil blive naturlig. Kanten af skålen er i stand til at blive spillet i alle retninger. Fjernelse af efter sang om rim vil tillade, at skålen til at fortsætte med resonans og giver lyd til langsomt at begynde at reducere i mængden. Dette giver mulighed for en jævn tonal overgange, når du bruger flere skåle. Lyden naturligvis fading ud, mens en anden skål er aktiveret. Vi foreslår, at spille noget Kvarts krystal syngeskåle inden for tæt på en persons hoved, ansigt eller ører for at undgå høreskader, kollisioner eller andre ulykker. Undgå at spille kvarts krystal syngeskåle inden for 12 inches af hinanden, fordi deres intense vibrationer eller harmoniske overtoner kan føre til brud eller brud. At opretholde en høj volumen og maksimale vibrationer er skadeligt for alle crystal skåle. Hvis det sker gentagne gange, krystal skål kan være anstrengt og mikroskopiske revner, der kan være oprettet i de kvarts, som kan medføre, at den syngende skål til senere mislykkes.

Det er bedst at opbevare og transportere Kvarts krystal syngeskåle i en bæretaske, som passer til huset godt fast. Vi advarer imod at plukke skålen op eller transporterer den skål af sine rim, som igen lægger pres på skålen, der potentielt kan skade det.

Sending

a) De ovenfor forventede leveringstid er kun for dig reference,hvis du ikke kunne få den pakke/produkt på tid,pls velkommen til at lade mig det vide,og vi vil gøre vores bedste for dig

b) told,skatter og andre told-relaterede afgifter er ikke inkluderet i priserne,Købere bør bære alle rceponsibility for alle ekstra omkostninger, der er afholdt.

Feedback

Kundernes tilfredshed er meget vigtig for os!

Hvis du er tilfreds med de varer, du har bestilt, bedes du give feedback!

Hvis du ikke er tilfreds med de varer, du har bestilt, bedes du kontakte os inden de forlader negativ feedback. Vi kan arbejde sammen om at løse Eventuelle problemer!

Vægt (KG) 15 kg
Størrelse 6",7",8",9",10",11" and 12"
Mærke SINGINGBOWL
Frekvens 440 Hz
Tone eventuelle noter af CDEFGAB
Model-Nummer 6"-12" Chakra Tuned Sæt af Matteret Kvarts Krystal Syngende Skål
Tilbehør gummi O-ring og ruskind stick
Pakke Vægt 9.0kg (19.84lb.)
Pakke Størrelse 32cm x 32cm x 21cm (12.60in x 12.60in x 8.27in)
Enhed Type Sæt

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer