Nyhed Reduced price!
2018 nye ankomst kvinder karakter udskrive lange skjorter efteråret casual solcreme tøj med lange ærmer løs tynd shirts

2018 nye ankomst kvinder karakter udskrive lange skjorter efteråret casual solcreme tøj med lange ærmer løs tynd shirts

kr139.59

-30%

kr202.30

Ny vare

På lager

Tags: lang skjorte, skjorte efteråret, løs lange ærmer, Billige long shirt, Høj Kvalitet skjorte efteråret, Kina løs lange ærmer Leverandører.

BEMÆRK:

1.Bedes du tage et kig på de detaljerede målinger i størrelse bordet, og undersøg med din krop størrelse for at få den rigtige størrelse.Tak!Nyd shopping i min butik!

2. På grund af begrænsninger i fotografi og de uundgåelige forskelle i skærm indstillinger,de viste farver kan ikke være 100% det samme som faktiske elementer.

3. Tillad 2-3cm adskiller sig ,og denne post har en vis elasticitet.

Om Feedback>>>

· Kære Købere,bedes du give os 5-stjernede Positiv Feedback efter at have modtaget vores pakker.

· Vælg 5-stjernede positiv feedback til de tre detaljeret feedback.

· Vi er værdsat for din støtte,tak.

Hvis du ikke er tilfreds med vores produkter,bedes du kontakte med os, for det første.Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at løse problemet.

Varsel For Købere>>>

VORES PRODUKTER -----kan Du overveje element i selve produktet vis uden model iført så sandt billede, der vil være den samme, som du modtager.

VORES SERVICE -----Du kan chatte med os ia TradeManager,vil vi svare dig med det samme, Hvis vi ikke er online,bedes du e-mail os,og vi vil komme tilbage til dig inden 24 timer.

BETALING -----i Øjeblikket kan du betale med Visa,MasterCard,Western Union,Qiwi, og bank overførsel.Flere betalings muligheder, der vil være tilgængelig på Groendalspark.dk i fremtiden.

FORSENDELSE -----Normalt giver vi Gratis Fragt via Kina Post Air Mail.Hvis du laver store ordrer eller presserende ordrer,kontakt os venligst for hurtig forsendelse, før betaling.Vi vil finde den bedste løsning til at gemme dine udgifter.

TOLD&SKAT -----bemærk venligst, at købere er ansvarlig for Told og importafgifter gebyr i dit land.

RETUR&EXCHANGE -----Alle vores varer vil blive kontrolleret og pakket i god stand, før forsendelse.Hvis en eller anden grund du ikke er tilfreds med den vare,kan du returnere det til os i henhold til den oprindelige tilstand inden for 7 dage efter at kvittering for tilbagebetaling udveksling.Før du returnerer varen, bedes du kontakte os for nærmere vende tilbage udveksling instruktion.Vi vil refundere du efter at have modtaget de returnerede varer.Købere vil betale for portoen for at returnere varer.

Model-Nummer Sytten millioner firs to tusind otte hundrede og én
Køn Kvinder
Tøj Længde Lang
Stil Casual
Ærme Længde(cm) Fuld
Stof Type Klædes
Krave Firkantet Krave
Størrelse One Size
Dekoration Knap
Mønster Type Tegnefilm
Ærme Stil Almindelig
Materiale Bomuld,Polyester
Mærke Biutefou
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 30cm x 20cm x 3cm (11.81in x 7.87in x 1.18in)
Pakke Vægt 0.3kg (0.66lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer