Nyhed Reduced price!
SKMEI Sports Ure Mænd Mode Multi-funktion Chronograph Digital Quartz Dual Display Armbåndsure Relogio Masculino XFCS

SKMEI Sports Ure Mænd Mode Multi-funktion Chronograph Digital Quartz Dual Display Armbåndsure Relogio Masculino XFCS

kr91.89

-25%

kr122.54

Ny vare

På lager

Tags: xfcs, xfcs skmei, Billige xfcs, Høj Kvalitet xfcs skmei.

Mærke:SKMEI 1283 Item Type: Dual Display Armbåndsur Bevægelse: Digital Quartz Movement Køn: Mænd Style: Sport & Fashion Farve: Sort,BlueBlack,RedBlack,BlueRed,ArmyGreen,Khaki Sag Form: Rund Sag Materiale: ABS Ringe Vindue Materiale Type: Resin Band Materiale Type: PU Lås Type: Spænde Sag Tykkelse: 17 mm Dial Diameter: 52 mm Bånd Længde: 260 mm Bånd Bredde: 22 mm Produkt Vægt: Ca artikel 74g Funktion: 3 Time,Alarm,Dato,Chrono,El-Lys,50 m Vandtæt,12/24 Timers Ur,en Uge,en Nedtælling. Fragt & Levering: 1.Varer vil blive afsendt inden for 1-3 hverdage efter vi bekræfte din betaling. 2.Vi bruger Groendalspark.dk Standard Shipping , vil det tage omkring 15-60 Dage til at ankomme.(Brasilien og Tyrkiet vil tage omkring 15-90 Dage til at ankomme). 3.Nogle gange ville det være længere på grund af dårligt vejr, er spild af tid, i fortoldningen. Således skal du vente tålmodigt, når du ikke modtager din vare til tiden. Hvis du ikke modtager den vare inden for 60 dage, bedes du kontakte os, og så vil vi hjælpe dig med at spore det!

4.For at sikre, at du modtager dine varer skattefri ved import, vil vi erklære det som en lavere værdi. Denne lavere pris, der ikke afspejler den samlede pris, du har betalt, eller markedsværdien af varer og gælder muligvis ikke for lande med forskellige told-regler. Eventuelle afgifter eller gebyrer, der ville være købers ansvar. PS: Når varerne sendes ud , vil det være umuligt for os at hjælpe dig med at ændre adresse eller andre oplysninger om din ordre, så venligst sørg for, at din ordre er oplysninger, når du foretager betalingen! Feedback & Kontakt os: 1.Hvis de varer, der har et problem og du ikke er tilfreds med det, så kontakt os, vil vi gøre vores bedste for at løse dit problem. Give dig et tilfredsstillende svar. Vær venlig ikke at forlade os, neutral eller negativ feedback. 2 . Din feedback er virkelig vigtigt for os. Tag et par sekunder til at forlade en god feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkt og service, tak!

3. Stor ordre rabat: Hvis du har brug for at placere en stor ordre, som er mere end max mængde, bedes du kontakte os for at få særlig rabat, og vi støtter engros. PS: Vi forsøger at svare så hurtigt som muligt. men tillad at forsinke respons til ikke-forretningsmæssige tid. Vi vil være glade for at besvare eventuelle spørgsmål. Har nogen spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig.

Stil Sport
Lås Type Spænde
Sag Materiale Plast
Mærke SKMEI
Element Type Dual Display Armbåndsure
Sag Form Runde
Bevægelse Smart
Funktioner-1 12/24 Timers
Bandet Længde 26cm
Model-Nummer SKMEI 1283
Køn Mænd
Funktion Alarm,Tilbage Lys,Vandtæt,Komplet Kalender,Flere Tidszone,Kronograf,Uge-Skærm
Vandtæthed Dybde 5Bar
Bandet Materiale Type PU
Skive Vindue Materiale Type Harpiks
Funktioner-2 C
Bokse & Sager Materiale Ingen pakke
Sagen Tykkelse 17mm
Dial Diameter 52mm
Bånd Bredde 22mm
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 12cm x 8cm x 5cm (4.72in x 3.15in x 1.97in)
Pakke Vægt 0.2kg (0.44lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer