Nyhed Reduced price!
Fabwigs Brasilianske Silky Straight Lace Lukning med Baby Hair Bleget Knob Human Remy Hair Lukninger ping

Fabwigs Brasilianske Silky Straight Lace Lukning med Baby Hair Bleget Knob Human Remy Hair Lukninger ping

kr309.33

-42%

kr533.33

Ny vare

På lager

Tags: lukning med baby hair, lukning lukning, lukning lige, Billige lukning med baby hair, Høj Kvalitet lukning lukning, Kina lukning lige Leverandører.

Fabwigs 5x5 Tre Del-Lace Lukning Bleget Knob Brasilianske Silky Straight menneskehår Lukning Remy Hår

Mærke: Fabwigs 5x5 Lace Lukning Hår Sytle: Brazilian Remy Hår Tekstur: Silky Straight Farve: Naturlig Farve Længde: 8" - 20" Vægt: 30-70G/Stykke Materiale: 100% Human Hair Levering: 3-7 dage Levetid: mere end 12 måneder

100% Menneskehår Materiale

100% menneskehår med Sundhed og Blødt Hår

Tykke ende med Hoppepude Tekstur

Gratis Forsendelse! For normalt Sendt Med UPS,DHL eller TNT, Tager Normalt 2-7 arbejdsdage Til Din Der Notice: Fordi De Hurtig Kunne ikke Få PO BOX, Når Din Orlov Adresse, Pls Giv Os Din Detaljerede Adresse, Tak For Jeres Forståelse! At Have en Glad Shoppe I Vores FABWIGS BUTIK!

Mind dine hair extensions til at holde dem i den bedste tilstand muligt. De er værdifulde tilbehør til dit look og er faktisk ganske let at vedligeholde. Alt hvad du behøver at vide er et par grundlæggende pleje instruktioner som beskrevet nedenfor. Disse tips kan hjælpe dig med at holde den menneskelige hår extensions ser fabelagtig, og varede længere.

Være Meget Blid

Når pleje til hår extensions, børstning eller styling udvidelser forsigtigt kan forhindre, at håret falder ud. Brug en blød strittede børste, starte fra bunden og langsomt arbejde dig op. Det er bedst at passe dem mere, end du ville dit eget hår.

Vask Med Fugtgivende Hår Pleje Produkter

Vask dine extensions højst 3 gange om ugen med fugtgivende hår pleje produkter. Fordi at dine udvidelser er ikke at få naturlige olier fra din hovedbund for at holde dit hår i god stand, dette vil holde fugt fra hårvask, mens på samme tid ikke tørre dem ud fra over-hårvask

Bruge en Varme Protectent

Bruge en varme protectant på hair extensions til at reducere risikoen for varme skader, når du bruger en opvarmet apparatet på dit hår.

Dyb Stand

En gang om ugen, omhyggeligt sætte dine extensions i lunkent vand, og påfør en smule balsam over. Orlov til omkring 20 minutter, derefter skyl og lad det tørre naturligt-ved hjælp af en blow-tørretumbler, som vil skade dem, hvis der bruges for meget. Hvis det er nødvendigt, sætte tørretumbleren på en cool indstilling (næsten som om det var vinden).

Hold Ender Trimmet

Så forsigtig, som du er, din menneskelige hår extensions vil højst sandsynligt få spaltede spidser. For at undgå at beskadige bevæge sig op i håret, trim enderne hver 6 - 10 uger. Du kan gøre det selv ved hjælp af salon sakse, eller gå til en frisør.

Q: Hvad er Remy Hår

A: Den højeste kvalitet extension, Brasilianske og Peruvianske menneskelige remy hår, remy hair stadig processer neglebånd lag, som er den yderste del af håret strand; det ligner helvedesild på et tag. Alle remy hår har neglebånd lag af hår flyder i samme retning, flyder den måde ville det naturligvis. Neglebånd lag er vigtigt, når concemed med hår sammenfiltring . levetiden for brug(op til et år), og hvor godt håret skinner. Når neglebånd lag er intakt og ligger fladt, håret er i stand til at reflektere lyset, så at håret skinner.

Q: Hvor mange bundter har du brug for en fuld leder?

A: Normalt 3 bundter er nok til en fuld hoved, fordi vægten af alle bundter er konstant, kortere pack er tykkere end den længere. Du kan få en fuld hoved-installation i henhold til følgende forslag. Hvis dit hoved er større størrelse end standard, er det bedre at tage en mere bundter.

Q: Hvilken type af hår pleje produkter skal jeg bruge

A: Behandling af dette hår er bare som om det var dit eget hår. Brug en god kvalitet shampoo og condition produkter. Comditioning dit hår er meget vigtigt at holde det blødt og medgørligt, så du kan bruge leave in balsam. Du kan også bruge produkter for en lang tid. Anbefalet shampoo og balsam: Pantene PROV ,for behandling, og hver dag bruger: Olivenolie Hår Poler

Q: Kan mit hår blive rettet, krøllet?

A: Behandling af håret, som om det er din egen. Brug en flad jern/fladjern eller tang, selv når de er monteret, men som med dit eget hår, brug aldrig varmt værktøjer for oftern som du kan tørre håret, og det vil ikke vare så længe.

Q: Hvor lang tid tager det sidste?

A: håret kan holde i meget lang tid, afhængigt af hvordan du vedligeholder det. Tage meget god pleje af det varede længere. Hvis der ikke er behandlet med respekt, de skal udskiftes hver tre til seks måneder. Jo mere du kigger på dem, jo længere vil de holde.

Q: Hvorfor er mit hår at komme i karambolage?

A: Dit hår kan virvaret på grund af tørhed, olie og snavs opbygning, saltvand, klor og ikke kæmning(bred tand kam) ud af dit hår dagligt.Sørg for at vask & tilstand dit hår mindst en gang om ugen, to gange om ugen er bedre. Brug fugtgivende dråber eller konsultere din stylist for at få mere hjælp.

Q: Hvorfor er mit hår kaste?

A: første gang du vasker hår, det kan have lidt at kaste, og fortvivl ikke, dette er helt normalt fænomen. Pensel dem med en kam, våd dem, før du børste dem, sætte leave in conditioner ind i dem, så for at forhindre dit hår.Hårtab kan være forårsaget af mange ting. Varmen skader fra blow-tørretumbler, krøllejern og flatirons, samt farve og udvidelser, alle resultere i brud.

Kundernes Tilfredshed er meget vigtig. Det er vores mål! Hvis du er tilfreds med de varer, du har bestilt, bedes du forlade en fem stjerner feedback, din positive feedback vil meget værdsat, vil det være en stor opmuntring for os. Hvis du ikke er tilfreds med varen, så tøv ikke med at kontakte os , vi forstår og bekymringer og frustrationer du måtte have, og vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer for dig, asap!

Strakt Længde 10inches, 12inches, 14inches, 16inches, 18inches, 20inches
Den Menneskelige Hår Type Brasiliansk Hår
Farve Naturlig Farve
Farve Blonder Lys Brun
Kan Blive Permanentet Ja
Type Lace Lukning
Tæthed 120%
Mærke fabwigs
Del Design Midterste Del, Gratis Del, Del Tre
Materiale Kvalitet Remy Hår
Tekstur Silky Straight
Blonder Størrelse 5" x 5"
Farve Type Ren Farve
Velegnet Døende Farver Alle Farver
Emner pr Pakke 1 Stykke Og Kun
Made Metode Hånd Bundet
Grundmaterialet Schweiziske Blonder
Pakke Størrelse 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Pakke Vægt 0.5kg (1.10lb.)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer