Nyhed Reduced price!
HA Fin Linje Fugtighedscreme Hyaluronsyre-Baseret Intense Hydrating Facial Serum 200 ml Anti Aging Opstrammende Fugtgivende

HA Fin Linje Fugtighedscreme Hyaluronsyre-Baseret Intense Hydrating Facial Serum 200 ml Anti Aging Opstrammende Fugtgivende

kr104.83

-4%

kr110.34

Ny vare

På lager

Tags: facial serum, anti aging, hyaluronsyre fugter, Billige facial serum, Høj Kvalitets anti aging, Kina hyaluronsyre fugter Leverandører.

100% Hyaluronsyre-Baseret Intense Hydrating Facial Serum 200 ml Anti Aging Opstrammende Fugtgivende Fugtighedscreme Kosmetik OEM

Hyaluronsyre er den mest populære rynker og fine linjer fyldstof, der anvendes af Hudlæger!

Høj potens Hyaluronsyre Serum naturligvis fylder i fine linjer omkring øjnene, panden og munden og udglatter hudens overflade, mens vi genskaber elasticitet.

Hyaluronsyre er hurtig absorberende, ikke-fedtet, ikke-fedtet og sikkert for alle hud typer...

Kort sagt, det har den bemærkelsesværdig evne til at holde næsten tusind (1.000) gange sin vægt i vand. Det er sådan, HA bidrager til tykkelsen af huden; det pustes op med vand. Få ingredienser, er så sikker, alsidig og effektiv. En naturlig bestanddel af hudens sig selv, HA, øger fugt og plumps hud. Vigtigste ingredienser: demineraliseret vand, hyaluronsyre syre, vitamin E-acetat, argireline

Velegnet til: Alle typer af huden

Ingen Parabener - Ingen Sulfater - Ingen Dyreforsøg.

Foreslået Anvendelse: Efter rengøring og tonings som sædvanlig, påfør en lille mængde serum, morgen og aften. Gælder for enhver hud områder på kroppen eller i ansigtet, med særlig vægt på de områder, hvor fine linjer, der er synlige. Forsigtigt glat indtil grundigt absorberet. Den serum, der hurtigt trænger ind i huden og efterlader ingen fedtet eller fedtet hinde. For de bedste resultater følg op med din foretrukne næringsstof rig fugtighedscreme. Make-up og anden kosmetik kan anvendes efter serum.

Netto Vægt: 200 ml

Udløbet Dato: 3 År

Hvordan det virker

Hyaluronsyre er sandsynligvis den mest magtfulde ingrediens den cosmaceutical industrien er nødt til at udnytte. Den vigtigste effekt og tilføjet skønhed HA bringer hud er defineret af ordet bombastisk: den optimale plumpness af huden, opnås ved tilbageholdelse af vand. Når huden er optimalt bombastisk, er det vises glattere og rund. HA opnår denne effekt, fordi det er en af de mest vigtige regulatorer af vand stofskifte i huden. HA giver også en anden vigtig effekt ved at forhindre fordampning af vand fra huden. HA bør være en central terapeutisk ingrediens i dem, hudpleje regime, fordi fugtighedsbevarende, der normalt er syntetiseret af huden, er reduceret som følge af aldring. HA er naturligvis også fundet i det dybere dermal del af huden, hvor dens vigtigste rolle er at øge tykkelsen (turgidity) ved at holde vand.

Det virker vidundere på ansigt, hænder, ben, fødder og hver anden del af din krop. Det er virkelig et underligt stof i naturen!

Hyaluronsyre Anti-Aging effekter, der vender Tilbage Gang

Plumps op udseendet af din hud, reducere fine linjer og rynker. Reducerer inflammation, tør eller irriteret hud, eksem Vækker kedelig hud og giver huden en ungdommelig og sund glød Hjælper med at transportere andre fugtighedscreme videre ind i cellen for bio-aktivitet. Reducerer fine linjer omkring øjnene, panden og munden Forbedre hydrering af huden og Øger hudens elasticitet, Reducerer Grov rynker og Bevarer hudens naturlige skønhed. Effekter dem, der oplever de første tegn på aldring. Binder vand i bindevæv. Øger styrke og elasticitet for fastere udseende hud. God til alle hudtyper og mild nok til selv den mest følsomme hud. Vil ikke tilstoppe porerne.

1. Ordrer vil blive behandlet og afsendt inden for 24-48 timer efter betaling er klar. 2.Fortæl os om dine nuværende adresse, efter at din betaling inden for 1-2 dage; ellers sender vi din konto baseret på din Escrow-adresse, så sørg for at det er korrekt. 3. Gratis Fragt: Alle varer med gratis forsendelse, vil blive sendt af vores egen shipping metode, der tager 7-25 hverdage om at komme frem, afhænger af det land.For Brasilien vil op til 60 dage nogle gange.Hvis du tog til Kina post eller Hongkong indlæg eller ePacket ,vi vil bogføre af vores egen shipping metode samt væsker ,cremer er svært at skrive ud. 4. Nogle gange ville det være længere på grund af dårligt vejr, er spild af tid, i fortoldningen. Således skal du vente tålmodigt . Vi accepterer Spærrede betaling, og skal være modtaget inden for 3 dage fra købsdatoen. Indtal venligst i din bestilling, når du foretager betalingen, hvis du har specielle ønsker VIGTIGT! LÆS VENLIGST! Køber har selv ansvaret for importafgifter, som er tilpasset gebyrer og afgifter, hvis der er nogen. Skal du tjekke med dit lands brugerdefinerede office at afgøre de ekstra omkostninger pålægge varen inden du køber, Vi er ikke ansvarlig for eventuelle ulykker, forsinkelser eller andre problemer, der er ansvar for forsendelse service.

Vi tilbyder 14 dages returret. Kontakt os venligst inden for 14 dage t fra den dato du modtager din bestilling, hvis du har nogen problemer med produktet, og vil gerne vende tilbage. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din Groendalspark.dk ID. Vi vil refundere DIN FULDE BETALING efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Groendalspark.dk. ELLER, du kan vælge at få en erstatning. Køber er ansvarlig for tilbagevenden shipping cost.

Vi stræber efter at vores kundetilfredshed på bedst mulige. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores service specialister 24 Timer i Døgnet, 7 Dage om ugen. Vi vil svare dig så hurtigt som muligt. Hvis der ikke svar inden for 24 Timer, bedes du tjekke din spam i din mail-box.

Element Type Creme
Model-Nummer andre
NETTO VÆGT 200ML
Køn Unisex
Ingrediens hyaluronsyre
Bruger Ansigt
Funktion Anti-Aging
Pakke Størrelse 25cm x 25cm x 25cm (9.84in x 9.84in x 9.84in)
Pakke Vægt 0.3kg (0.66lb.)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer