Nyhed Reduced price!
Ametyst Yoni Æg Boret Jade Æg til Kvinder Kegel Exerciser Vaginal Stramning Muskel Ben Wa Bolden Feminin Hygiejne Massageapparat

Ametyst Yoni Æg Boret Jade Æg til Kvinder Kegel Exerciser Vaginal Stramning Muskel Ben Wa Bolden Feminin Hygiejne Massageapparat

kr91.95

-50%

kr183.91

Ny vare

På lager

Tags: boret jade æg, jade æg, yoni æg, Billige boret jade æg, Høj Kvalitet jade æg, Kina yoni æg Leverandører.

Flerfarvet Ametyst Jade Æg til Kvinder Kegel Øvelse Vaginal Stramning Muskel Ben Wa Bolden Yoni Æg Massage & Afslapning

Materiale:natural amethyst

Størrelse:45x30mm,40x25mm.30x20mm

Net veje:100-110g

Rengøring

Før første brug,w ipe med varmt vand . Bemærk, ikke lavere kolde æggene i kogende vand. De vil knække. Skyl med varmt vand før hver brug. Vask grundigt efter brug med vand og sæbe.

BRUGER

Du kan bruge unwaxed tandtråd som din streng til nemt at fjerne dem. Først skal du nødt til at vælge den store æg, fordi på trods af det faktum, at alle kvinder er forskellige, og de fysiologiske struktur de har også forskellige, meget nemmere at holde et æg uden en stærk muskel-spændinger og træthed. Og efter det, som de muskler vil træne, og fastholde et stort æg vil være enkel, du kan gå til træning med en gennemsnitlig æg, og derefter med de mindste. Indsæt æg og presse de muskler, som du vil føle dig som ægget flytte. Dette elevatorer bækkenbunden. Hold en optælling af ti, og derefter slappe af for en tæller til ti. Gøre, 10 sæt, tre gange om dagen. Nøglen til succes er at gøre denne øvelse dagligt, jævnligt. Når din bækkenhule muskler forbedres, og du får de resultater, du ønsker, skal du gøre motion dagligt, mindst en gang om dagen. Hvis dit bækken muskler er ved godt helbred, og du har en god muskeltonus, at holde disse muskler stærk du skal blot indsætte æg mindst fire gange hver uge, og bære dem, mens du gør din almindelige aktiviteter i 20 minutter.

Ametyst

Amethyst er også et symbol på kærlighed, i Vesten kendt som "vogter af kærlighed sten", ametyst kan give mand og kone, kærester, kærlighed mellem troskab, mod, kærlighed, ærlig kærlighed, dyb kærlighed. Mange par er ikke harmonisk grund af den seksuelle liv, der er forårsaget af disharmoni, og ametyst har desuden en "seksuel vitalitet" af den mystiske energi, seksuel vitalitet kan blive omdannet til åndelig vitalitet, det kan være en god løsning til seksuelle problemer mellem mand og hustru.

Anvendelse Kroppen
Farve Flerfarvet
Element Type Massage Og Afslapning
Mærke Ronny zhu wenwu
Størrelse 45x30mm,40x25mm.30x20mm
Sundhed Ja
Materiale Flerfarvet ametyst
ametyst massage Ja
sexo for kvinder
Navn yoni æg sat
bolas chinas vaginal Ja
Model-Nummer YE03
packgae 3 stk jade æg
ben wa bold Ja
Pakke Størrelse 10cm x 8cm x 6cm (3.94in x 3.15in x 2.36in)
Enhed Type Sæt
Pakke Vægt 0.25kg (0.55lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer