Nyhed Reduced price!
Natursten Sort Sten med Mat Lilla Krystal Grus Armbånd Til Kvinder Smykker Gave,Pink Krystal Grus Strand Armbånd

Natursten Sort Sten med Mat Lilla Krystal Grus Armbånd Til Kvinder Smykker Gave,Pink Krystal Grus Strand Armbånd

kr13.18

-4%

kr13.85

Ny vare

På lager

Tags: Groendalspark.dk, Groendalspark.dk, Online shopping, Automotive, Telefoner & Tilbehør, Computere Og Elektronik, Mode, Skønhed & Sundhed, Hjem & Have, Legetøj & Sport, Bryllupper & Arrangementer.

DKK 3.56 /stk

US$ 3.98 /stk

US$ 3.89 /stk

US$ 1.99 /stk

US$ 1.99 /stk

DKK 4.12 /stk

US$ 3.98 /stk

DKK 2.67 /stk

Materiale: Mat Sten Størrelse: 8mm Længde: 19cm

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål eller bekymringer, før eller efter dit køb. Vi er forpligtet til din 100% tilfredshed. Vi accepterer kreditkort, real-time bankoverførsler og offline betalinger. du kan vælge en af dem til at betale for det. Fragt vi har mange transporter. vi leverer med DHL,UPS, EMS, hongkong indlæg ,vejskilt forsendelse. DHL er den hurtigste levering. hvis din ordre mere end sikker på, mængde, vil vi skibet ud af de poster, at du ved DHLDHL,UPS, EMS. det tager kun 3-5 dage.

Når du har modtaget pakken, bedes du kontakte os inden for 3 dage, hvis du ikke er tilfreds, eller der er skader i forbindelse med transport. Men du skal give os billeder af dem at bevise det. Hvis du ønsker at returnere varer, bedes du holde dem i samme stand som den var sendt. Vi vil refundere dig efter vi har modtaget det, men tilbagebetaling, vil beløbet inkluderer ikke forsendelses omkostninger.Der kan gå op til 5 Arbejde ing Dage for os at behandle dine returnerede varer. du skal betale for den ekstra gebyrer. og husk at holde de elementer, der returnerer holde oprindelige status.

Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling. vi oprigtigt opfordre dig til at efterlade en positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkter. Vi håber virkelig du kan lide den. hvis du ikke er tilfreds med det, så e-mail til os, vil vi gøre vores bedste for at servicere dig af 24 timer.

Metaller Type Kobber Legering
Stil Classic
Indstilling Type Spænding Indstilling
Form\mønster Bold
Kompatibilitet Alle Kompatibel
Kæde Type Rebet Kæden
Køn Unisex
Lås Type Skifte-spænder
Armbånd Type Strand Armbånd
Materiale Sten
Element Type Armbånd
Mærke YMORL
Bøde eller Mode Mode
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.024kg (0.05lb.)
Pakke Størrelse 15cm x 15cm x 5cm (5.91in x 5.91in x 1.97in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer