Nyhed Reduced price!
Plast Ocarina 12 Huller Centrale Alto C Sopran C Undervise i Musik Instrumenter Legetøj Til Børn Farverige Musikalske Instrumenter Gave TNG

Plast Ocarina 12 Huller Centrale Alto C Sopran C Undervise i Musik Instrumenter Legetøj Til Børn Farverige Musikalske Instrumenter Gave TNG

kr104.15

-15%

kr122.54

Ny vare

På lager

Tags: legetøj til, legetøj til børn, legetøj legetøj, Billige legetøj til, Høj Kvalitet legetøj til børn, Kina legetøj legetøj Leverandører.

TNG blev etableret af grundlæggeren Wu Tian-Si i 1972 til over fyrre år. Han havde viet sit liv til keramik vase-industrien. TNG insistere på at tilbyde den bedste kvalitet nogensinde for at tilfredsstille alle ocarina lånere , og flere gange for at tjene flere erfaringer om fremstilling af professionelle ocarinas fra kendte mestre, for eksempler, Sojiro, Kenji, Ogawa til at puste nyt liv ind i deres kunstværker. Med de højeste standarder inden for præcision og lethed-i-brug, TNG er anerkendt som den førende inden for de tilbyder også skræddersyet service for særlige undersøgelser, for Et par år siden, TNG har udviklet plast ocarina for børn og skole.

Bemærk venligst: Ocarina er ren håndlavet, hver enkelt er anderledes! tak. På grund af lys-og tv forskel, at elementet er farven kan være lidt forskellige fra de billeder. Forstå venligst! Manuel måling, henvises til de elementer, tak.

Hvordan til at vælge Ocarinas

Om Tonalitet, C, G eller F-nøgle?

Generelt, Ocarinas er fastsat i C -, G-og F-tasterne. Ocarinas af disse taster, der er nemme at spille i form af fingering og breath control. Og du kan spille de fleste af de musikalske nøgler med disse Ocarinas.

Også C-tonen er naturligvis de mest populære blandt begyndere, for det er mere alsidig. Og sin sved og fyldig lyd ville ikke gøre dig utilpas, når du øver dig i et lukket rum.Desuden er hverken for stor eller for lille, Ocarina of AC-tone er sandsynligvis den bedst egnede til begyndere. Sange som Skov Rhapsody, Liggende i Home Town og Old boys kan spilles med AC Ocarinas.

Om Hulrum Seks huller, tolv eller?

Tolv-hul Ocarina er stærkt anbefales til begyndere. Det er lettere at lære, da hvert hul repræsenterer en musikalsk tone.

For børn, seks-hullers Ocarina er også et godt valg, for det er sjovt og lærerigt.

Når du går videre, eller hvis du er en professionel spiller, så kig avancerede Ocarinas som triple-rør eller fire-rør dem.

Om Materialer

Fyret-ler Ocarina har den mest præcise intonation og musikalske kvalitet. For at nævne nogle, Sort Ler, Redware, Blå og Hvid, Keramik, Glaseret, Crackle, og Gradient lavet af TNG ville være et godt valg for dig.

Og fortvivl ikke, træ Ocarina vil få dig i gang hvis du har et mindre budget, men det er ikke så nøjagtige som Ler Ocarinas.

Hvis du er shopping for uartige børn, der gerne bringe ting, en entry level Ocarina lavet af plastik eller Resin ville være en god kulør.

Kvalitetsgaranti:

Vores QC team vil kontrollere hvert produkt og hver eneste pakke, der før afsendelse, skal sørge for, at hver ordre er godt med præcise tone, attraktive lyd og perfekt udførelse. Sørg for, at vores kunder er tilfredse med alle de instrumenter og relaterede dele.

Told-Erklæringen:

Vi vil erklære, at mindre end 10 USD for vores produkter. Generelt, vil du ikke betale skat. Nogle gange toldmyndighederne vil åbne pakken og vurdere produktet. Vi vil prøve at hjælpe vores forbrugere får produkter med fuld oplevelse.

Returneringer & Refunderinger:

Hvis du ikke er tilfreds med vores produkter, pls vende tilbage inden for 30 dage for at få en ny eller pengene tilbage (de returnerede produkter skal ikke være beskadiget i den originale emballage). Pls kontakte os før du returnerer. For skader eller tab, vi vil ikke give en fuld refusion. Køber skal betale de tilbagevendende overførsel.

Feedback:

Din positive feedback er meget vigtig for os. Pls forsøge at tage flere minutter til at forlade din positive feedback. Hvis du ikke er tilfreds med vores produkter eller service, tøv ikke med at kontakte os, før i forlader negativ eller neutral feedback. Vi vil forsøge at yde den bedste service til vores kunder.

Mærke TNG
Farve Grøn AC, Gul AC, Blå AC, Red AC, AC Pink, Grøn SC, Gul SC, Blue SC, Red SC, Pink SC
Dimension For Centrale SC 140*60mm
Dimension For Key AC 170*75mm
Materiale Plast
Type Plast Ocarina
Pakke Vægt 0.2kg (0.44lb.)
Pakke Størrelse 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer