Nyhed Reduced price!
2016 nyt design i sølv kors vedhæng halskæde med AAA zircon hvid rød lilla Mode smykker bryllup gave

2016 nyt design i sølv kors vedhæng halskæde med AAA zircon hvid rød lilla Mode smykker bryllup gave

kr12.26

-14%

kr14.41

Ny vare

På lager

Tags: halskæde med, Kors Vedhæng Halskæde, design halskæde, Billige halskæde med, Høj Kvalitet kors vedhæng halskæde, Kina designer halskæde Leverandører.

Engros: vi har over 4000 smykker. Støtte blandet engros. Velkommen til online rådgivning eller efterlade en besked.

Farve: Foto-Farve ( 100% ægte billeder WYSIWYG -, Høj-kvalitets smykker , kan du være forvisset om køb )

Emballage : gennemsigtige pp pose

VIS PRODUKT

Pakke

Varm lynhurtig

Hej,Kære Køber,Velkommen til at besøge vores butik,hvis nogen af disse elementer være af interesse for dig,men du er stadig velkommen til tvivl,skal du ikke travlt med at forlade, bedes du venligst give mig en chance for at tjene dig gennem sende breve eller trademanager station,bedes du venligst kontakte mig, og vi vil betale en høj opmærksomhed på dit spørgsmål, og få dig til at tilfredsstille os.Ser frem til at samarbejde om at du

Transport Ordrer mindre end $ 200 gratis fragt: China Post og Hongkong Indlæg. Transport-tid :15-30 dage Ordrer på mere end $ 200 gratis fragt: DHL eller EMS. Transport-tid: DHL :3-5 dage. EMS :7-15 dage Undtagen Brasilien samt i fjerntliggende lande, kan bestemt kontakt os for at bekræfte dit land, der hører til fjerntliggende områder.

Returret

Når du modtager vores produkter, vores produkter er ikke tilfreds med kvaliteten problem, der er forårsaget af os, kontakt med i løbet af 3 dage, skal du, vil vi returnere din betaling til dig betingelsesløst. Hvis de problemer som følge af hurtig selskab,kan du afvise at underskrive og acceptere varer,så ring lokale express company, og indgav en klage til hurtig selskab om spørgsmålet. vi vil hjælpe dig med at hævde, express company gøre vores bedste for, at Din tilfredshed er vores service-formål,

Sælgeren lover

Vi garanterer, at alle produkter 100% helt ny, i den strenge inspektion før overførslen, vil være kvaliteten af produkter, sikre, at du får det produkt, uden at nogen problemer med kvaliteten. Vi gør alt hvad vi kan for at gøre dig tilfreds. Hvis du kan lide disse produkter, skal du købe det, og give os en chance for at samarbejde. Velkommen til at skrive med værdifuld rådgivning.

Sende de mest oprigtige ønsker

Venligst forlade din positive feedback

beca bruger vi en ny sælger, så din feedback er vigtig vi vil tilbage købere den laveste pris og god service. Hvis vi er begge misforståelse, skal du ikke skynde mig, dårlig eller neutral feedback. Bemærk kommunikere med os, garanterer vi det yderste for at sikre, at dine interesser,vær venlig at forstå os.

Vedhæng Størrelse 1.4X2CM
Køn Kvinder
Mærke ANGELTEARS
Stil Trendy
Form\mønster Cross
Kompatibilitet Ingen
Metaller Type Sølv Forgyldt
Kæde Type Kæde
Element Type Halskæder
Halskæde Type Vedhæng Halskæder
Model-Nummer AN1667-1669
Oprindelsessted Guangdong, Kina (Hovedlandet)
Materiale Cubic Zirconia
Bøde eller Mode Mode
Vigtigste sten farve Hvid, Rød, Lilla
Funktion Ingen
Længde 45CM
Pakke Vægt 0.015kg (0.03lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 25cm x 15cm x 10cm (9.84in x 5.91in x 3.94in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer