Nyhed Reduced price!
Religiøs Meditation Tibetansk røgelse, Positiv energi velsignelse, Mild aroma, Lavet af naturlige krydderier,Ikke let i stykker

Religiøs Meditation Tibetansk røgelse, Positiv energi velsignelse, Mild aroma, Lavet af naturlige krydderier,Ikke let i stykker

kr55.11

Ny vare

På lager

Tags: tibetansk røgelse, røgelse og røgelse, naturlig røgelse, Billige tibetansk røgelse, Høj Kvalitet røgelse og røgelse, Kina naturlig røgelse Leverandører.

100%Naturlig

Ingen Kunstige Duftstoffer

Indeholder mange naturlige krydderier og Buddhistiske mestre velsignelser, Det er det bedste valg til at få positiv energi.

Produktet er pris ikke indeholde røgelse sæde og bakken.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Forsendelse:

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr. Vi vil sende varer inden for 5 dage, når din betaling er gennemført. Vi har ikke uarantee leveringstid på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret. Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land. Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering. Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer. Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Returnerer:

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan. Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag. Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser. Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion. Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os. Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer.

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os. Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester. Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback. Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.Mange tak!

Exchange:

1. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, kan du bytte varen. Køber er ansvarlig for alle yderligere shipping gebyrer.

2. Køber skal kontakte os inden for 3 dage efter levering, hvis de ønsker at bytte defekt eller forkert afsendte varer.

Betaling:

1. Fuld betaling skal være foretaget senest 15 dage efter at placere din ordre.

2. Køber er ansvarlig for eventuelle skatter og/eller afgifter, der opkræves af deres land.

Hvis du har andre spørgsmål om nogen af vores produkter, så tøv ikke med at kontakte os.

Specifikation Gift Box
Emballage Gave indpakning
Indhold Omkring 28 røgelsespinde
Type Stick Røgelse
Anvendelse Lemmer
Bruger Religiøse
Specifikationer Hver røgelse pind længde 20cm
Mærke zenmood
Ansøgning Scene Bærbare
Brændetid Omtrentlig 1 timer per pind
Regional Funktion tibetansk røgelse
Materiale Blomsten & Opløbet
Klassificering Røg Stearinlys
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 22cm x 10cm x 8cm (8.66in x 3.94in x 3.15in)
Pakke Vægt 0.14kg (0.31lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer