Nyhed Reduced price!
Gratis Skibet silketapet Brugerdefinerede Lærred, Plakat Fairy Tail Fotografisk Papir Wall Sticker PN#105#

Gratis Skibet silketapet Brugerdefinerede Lærred, Plakat Fairy Tail Fotografisk Papir Wall Sticker PN#105#

kr29.36

-20%

kr36.72

Ny vare

På lager

Tags: wall sticker, plakat fairy tail, stickers wall stickers, Billige wall sticker, Høj Kvalitet plakat fairy tail, Kina stickers wall stickers Leverandører.

Du kan Efterlade en massage til at fortælle mig, hvilken, i den følgende figur, du gerne tilpassede efter du har afgivet ordren. Ellers, vi samtykker i at sende den plakat, du har bestilt. ( Hvis du er interesseret i et eller nogle plakater, og ønsker at se de store billeder, så kontakt mig. )

Om Os:

Skabe unikke og smukke kunstværker til dit hjem eller kontor har aldrig været nemmere. Der er ingen grænse for, hvad du kan sætte på dit lærred, vi arbejder med alle digitale medie, og billeder, der kan scannes eller digitaliseret.

Brug familie billeder til at dekorere dit værelse eller kontor, eller tage en gammel antik fotografi, og få det restaureret og konserveret på lærred. Fotografer, enten professionelt eller hobby, kan dekorere deres rum med deres egne landskaber og foto kunst.

Uanset om du er en amatør eller professionel fotograf, kunstner, designer eller virksomhed ejer, er Vores erfarne personale vil hjælpe dig med at skabe det perfekte foto på lærred mesterværk til enhver lejlighed.

Send os dit oprindelige kunst eller billede nu og få de mest kreative, fleksible, innovative og hurtigste service overalt.

Detaljer

1. Brugerdefinerede Plakat 20x30 cm at anden størrelse, så kontakt mig

2.Høj kvalitet plakat papir materiale(PP lim) /Foto Papir og Lærred

3.Lysægte UV-Blæk

4.Vi kan gøre brugerdefinerede størrelse, og du kan give det foto, som du kan lide , vi kan gøre for dig. Anbefalet uploadet billede størrelse i pixels (W H) : 2000 2000 eller højere .

Bemærk venligst, at vise billeder til illustration kun. På grund af det store antal af produkter, de fleste af vores få vist billeder, som ikke blev taget i det virkelige display værelser, de er digitalt genereret og lærred sæt i skærm billedet viser ikke den reelle størrelse. For at sikre satisfication, bedes du måle din væg korrekt, og sørg for, at du vælger den rigtige størrelse, og der er ingen garanti for, at canvas-sæt, du vælger vil opnå samme resultat (jeg.e se så store på din væg), som vist i skærmens billede .

Forsendelse

1. Alle ordrer vil skibet inden for 5 hverdage.

2. Vi afsendte pakken med China Post Air Mail med tracking nummer.

3. Den handel er grænseoverskridende og Luftpost er billigste indlæg måde, så det vil tage lang tid for levering. Hvis du ikke ønsker at vente så lang tid, bedes du betaler Express gebyr eller ikke købe det.

4. Vi er ikke Ansvarlige for din Told.

Feedback

1.Den POSITIVE FEEDBACK er meget vigtig for os.Du bedes kontakte os i god tid, hvis du ikke er tilfreds med varen og ønsker at forlade en dårlig feedback eller åbne en tvist

2.Negativ feedback kan ikke løse problemet,bør du fortælle os problemer, Så vi kan ordne det og gøre dig glad.

Materiale 1 Tilbage Lim
Størrelse 20x30cm, 40x60cm, 50x75cm, 60x90cm
Materiale 2 Fotografisk Papir
Mærke YOYOSMILE
Farve Tilbage Lim, Papir, Fotopapir, Høj Kvalitet Lærred
Mønster Fly Wall Sticker
Klassificering Til Væggen
Specifikation Single-piece Package
Tema Tegnefilm
Materiale 4 Høj Kvalitet Lærred
Stil Tegnefilm
Model-Nummer PN#105#
Scenarier Væggen
Pakke Størrelse 60cm x 5cm x 5cm (23.62in x 1.97in x 1.97in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.3kg (0.66lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer