Nyhed Reduced price!
1stk 3-knappen Silikone Bil for Case Cover Passer Til Fiat 500 og Punto Bravo Panda Sort Rød Blå Grøn

1stk 3-knappen Silikone Bil for Case Cover Passer Til Fiat 500 og Punto Bravo Panda Sort Rød Blå Grøn

kr12.20

Ny vare

På lager

Tags: silikone bil nøgle, betræk til bil nøgler, silikone bil låget, Billige silikone bil nøgle, Høj Kvalitet dækker for bilnøgler, Kina silikone bil låget Leverandører.

Interessante Relaterede Produkter

Produkt Navn:

3 knapper Silikone Bil vigtig Sag for Fiat 500, Punto, Bravo, Panda

BESKRIVELSE:

1. Lavet af Silikone-materiale

2. Vaskbar, flexiable, bøjelig.

3. Farve: Du skal bemærkes, KUN "Glød Lys Grøn" og "Glød Lys Blå" farve er glød i mørke. Andre farver som Sort, Rød,Rose rød er IKKE glød i mørke!

4. Passer til Fiat 500, Punto, Bravo, Panda.

(Tjek billedet nedenfor for at få den faktiske Bil-Nøgle, der passer til vores centrale sag)

PACKING LISTE:

1 Stk vigtig sag

Bemærk: Kun De følgende bilnøgle kan bruge vores vigtige sag. Skal du kontrollere den grundigt. Tak!

Funktioner af Silikone Bil vigtig Sag

Produkt Billeder:

Besked til vores værdifulde kunder: 1.Vi er dedikerede til at give rimelig kvalitet til en rimelig pris. 2.vi sætter pris på din feedback og kommentarer. 3.når du ikke er tilfreds med vores produkter eller tjenester,kan du kommunikere med os for at løse problemerne. Vi vil gøre vores bedste for at give dig en satisfatory løsning. Så, venligst ikke forlade os negative bedømmelse.Giv os en chance for at snakke med dig. Betaling: Vi accepterer kun betaling tilladt ved Groendalspark.dk.Når du registrerer dig med Groendalspark.dk, du vil have de tilhørende retningslinjer fra Groendalspark.dk. Forsendelse: 1.Vil vi skibet ud din pakke så hurtigt som muligt. Normalt inden for 1-7 dage. 2.For normal levering som Kina Post, der er Registreret luftpost, tager det 20 dage-60days at komme til dig, afhængigt af forskellige lande og regioner. For Hurtig Levering, såsom EMS, det vil normalt levere til dig inden for 7-20 dage. Men for alle forsendelses metode, vi ikke kan styre dem, så vær venlig ikke at bebrejde os på den shipping tid, som er ude af vores kontrol. Hvordan til at indsamle din pakke? 1.For registrerede e-mail service som Kina Post, der er Registreret luftpost,normalt dit lokale posthus vil sende dig en "Parcel Samling kvittering" til din adresse. Du kan derefter bringe denne "Pakke Samling kvittering" sammen med dit Personlige ID-Kort, og gå til dit lokale posthus for at modtage din pakke. 2.For Hurtig Levering, såsom EMS, du skal angive et gyldigt telefonnummer, deliveryman vil kontakte dig, når de leverer pakken. Og de vil direkte levere pakken til din adresse. Garanti: 1.hvis du opdager at produktet er defekt, når du modtager den, kan du returnere varerne til os. Men du er nødt til at være ansvarlig for forsendelses omkostninger. 2. Kun orginal varen i den originale emballage kan returneres. TAK FOR VORES KUNDER!

Mærke MICOCHE
Materiale Type Silica gel
Pakke Vægt 0.02kg (0.04lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 17cm x 15cm x 2cm (6.69in x 5.91in x 0.79in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer