Nyhed Reduced price!
Badeværelse med Bruser Vandhaner Hylde med Håndklæde bar Rack Skjult Termostatbatteri Bruser Panel Mixer Ventil LED Loft brusehoved JF5422

Badeværelse med Bruser Vandhaner Hylde med Håndklæde bar Rack Skjult Termostatbatteri Bruser Panel Mixer Ventil LED Loft brusehoved JF5422

kr4 609.94

-19%

kr5 762.42

Ny vare

På lager

Tags: mixer bestyrelsen, mixer apparat, mixer dj, Billige mixer bestyrelsen, Høj Kvalitet mixer apparat, Kina mixer dj Leverandører.

2016 Ny Stil brusesæt 5 funktioner termostatarmatur med LED indbygget loft brusehoved nedbør vandfald boble Med Håndklæde Rack Bøjle Indehaveren Hylde JF5422

1 .Beskrivelse af Bruser hoved: Det er lavet af SUS304 og spejl færdig, størrelsen er 700x380mm,der er 4 funktioner omfatter: nedbør og vandfald og boble og tåge,og med luksus LED-lys. Det var skjult i loftet, når vi installerer det,

2. Beskrivelse af mixer ventil: Det er skjult termostatarmatur med SUS304 indlejret boks og kroppen af bruser ventil i messing materiale,der er 5 outlet måder.

3. Beskrivelse af bruser panel: Det er lavet af SUS304 og spejl færdig, størrelsen er 200x580mm. og med ledning reoler og håndklædeholder .

Minde: Fordi batteriet er en forurening produkt, kan det ikke sendes med express shipping,så vi ikke sende et par AAA7# batteri, skal du købe dem på din side.Så vi er specielt bemærkning om INSTRUKTION : Inden du anvender, kan du købe et par AAA7# batteriet og derefter sætte controlleren.

Købere' vis

Ægte fotos

Vores logo :

Relevante Produkter

Betaling Vi accepterer spærrede og større kreditkort.

Forsendelse & betingelser, der Normalt forsendelse kan være anbragt inden for 2 hverdage efter modtagelse af betaling. Hvert element kan sendes når betaling er modtaget inden 17:00 hver dag. Vi sender normalt ved FEDEX, eller nogle direkte linjer til nogle lande. Normalt er leveringstiden er 5-7 dage. Afsides områder har behov for ekstra forsendelses omkostninger. Vi skib i henhold til den adresse, der er på Groendalspark.dk. Mail transittiden er bedste skøn, men kan ikke garanteres. For transit varierer. Køber er ansvarlig for returforsendelsen.

Kontakt os transportskader skal anmeldes inden for 5 arbejdsdage fra, hvor produktet blev leveret. Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os,vi vil besvare dit spørgsmål hurtigst muligt. Vi vil besvare dine spørgsmål via for oplysninger på Groendalspark.dk eller e-mail, hvis du gav os, kan du tjekke vores svar derfra.

Feedback, Vi beskrive elementer, så godt som vi kan. Hvis vi har overset noget, så lad os vide. Venligst e-mail mig før du forlader feedback, hvis du er utilfreds med din vare, så vi kan finde ud af det. Internationale Købere, – Bemærk venligst: importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris, eller forsendelses omkostninger.

Funktion 4 ingen har brug for at fjerne væggen, når vedligeholdelse
Overfladebehandling Rustfrit Stål
størrelsen af brusepanel 200x580 mm
Antal Håndtag Dobbelt Håndtag
Stil Moderne
Ventil Kerne Materiale Keramisk
funktioner af vandhane 5 funktioner Messing termostatarmatur
Udseende af vandhane Skjult vægmonteret
Funktion 5 med Håndklæde Rack Bøjle Indehaveren Hylde
Model-Nummer JF5422
Udseende af bruser hoved Indbygget loft bruser hoved
Overflade Behandling Poleret
Mærke Relextime
Type Fast Støtte Type
funktioner af bruser hoved 4 funktioner 700x380mm spejl SUS304
Funktion Termostatisk Armaturer,LED Lys
Funktion 1 regn og vandfald og jet bruser
Funktion 3 LED farveterapi
Størrelse >400mm
Indslag 2 boble og tåge og håndbruser
Enhed Type Sæt
Pakke Størrelse 78cm x 73cm x 19cm (30.71in x 28.74in x 7.48in)
Pakke Vægt 29.0kg (63.93lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer