Nyhed Reduced price!
HUACAN Diamant Broderi Solsikke Fuld Runde Diy Diamant Maleri Broderet med Rhinestones Flower Serien boligindretning

HUACAN Diamant Broderi Solsikke Fuld Runde Diy Diamant Maleri Broderet med Rhinestones Flower Serien boligindretning

kr29.55

-45%

kr53.76

Ny vare

På lager

Tags: diamant maleri, diy diamant maleri, diamant broderi, Billige diamond maleri, Høj Kvalitet diy diamant maleri, Kina diamant broderi Leverandører.

Mærke: Huacan Bor Område: 100% fuld runde diamant broderi Diamant type: Rubiks Terning Runde Diamant Om, diamond størrelse: med 30% mere kvantitet af diamant diameteren af diamant: 2,8 mm Om sektion diamant: afsnit 16. Billedet størrelse: 20x30cm 30x40cm 40 × 50cm 45x60cm

Den færdige diamant maleri svarer til reference effekt, men farven kan være lidt anderledes, og diamant maleri er ikke præcis det samme som billedet. Det er tæt på den kunstneriske virkning af olie maleri, det er meget lig den originale maleri. Så vil det være anderledes, når det ses fra nær. Hvis du broderede korssting, eller indsæt en diamant maleri i fortiden, så det er nemt at forstå, men hvis ikke du kan henvise kundens feedback.

I henhold til DMC international standard farve, diamant farve op til 477 former, lyse farver, effekten er mere realistisk, hvis formål er meget skinnende.

Komfortabelt greb, ikke nogen let træthed, halen kan indsættes flere diamond, pasta meget hurtigt, det er en meget praktisk pen.

Størrelse≥30x40cm Boks Emballage,Størrelse

1.Tilsvarende symbol tabel ,Finde de diamanter, du ønsker at indsætte.

2.Fylde-pen med lim,Sætte diamanter i pladen.

3. Brug den runde ende til at holde en diamant, og en smule tryk ned.

4. Rive delvis film og stik diamant til lærredet i henhold til det tilsvarende nummer.

5.Det kan holde sig tre diamanter efter den anden ende af pennen være fyldt med lim, holde sig så hurtigt.

6. Når du er færdig, tryk let på ned diamanter med hånd eller bog til at holde dem fast tilknyttet.

Kære køber, hvis du ikke er tilfreds med vores produkt og service, bedes du venligst kontakte os inden de forlader negativ feedback, og så vil vi forsøge vores bedste for at løse problemer og gøre dig tilfreds. Dette er meget vigtigt for os, og tak for din forståelse. I tilfælde af uudnyttede,vi kan vende tilbage til den almindelige produkter (ikke billedet tilpasset) inden for 7 dage uden grund, hvis du ikke er tilfreds med det, men at køber skal betale for alle fragt omkostninger, og vi vil refundere, når de modtager varerne. Produktet af foto brugerdefinerede ikke kan vende tilbage, hvis der er ikke kvalitet problemer, fordi den ikke kan sælges igen. Men du kan kontakte os inden for en uge, hvis der er problemer med kvaliteten, og vi vil gøre vores bedste for at løse problemet så hurtigt som muligt. (Bemærk: at producere er ikke så perfekt, som køber tanke eller køber ikke mærke til den størrelse, når shipping er ikke et problem om kvalitet ) Tak til at komme og have en hyggelig dag.

[Tip] : harpiks diamant uspiselige, lad ikke børn lege med henblik på at undgå ulykker, såsom at sluge. Vi gør shippments i 1-10 dage (ifølge mængden af din ordre) efter modtagelsen af din betaling. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage. Transit tid kan variere, især i ferie sæsoner. Leveringstid A. omkring 4-10working dage med UPS//Fedex B. omkring 6-15working dage af EMS C. omkring 20-40working dage af kina post luft luftpost,russisk land, har som regel brug for flere dage, D. Vi bruger Fedex/EMS /CPAM efter din placering,og du vil får tracking nummer indenfor 1-3 dage efter levering. E. Vi er ikke ansvarlig for eventuelle ulykker, forsinkelser eller andre problemer, der er ansvarlig for shipping service. Atention for russiske Kunder: 1.Angiv venligst dit fulde navn, herunder fornavn, mellemnavn og efternavn, mens du foretager betalingen. 2.Udfyld din korrekte adresse herunder din lejlighed Nr., gade, by, region og land, Ellers din pakke kan nok være vendt tilbage!

Pris Laveste ,Bedste og mest konkurrencedygtige
Størrelse 20x30cm rolled bag, 30x40cm rolled box, 40x50cm rolled box, 45x60cm rolled box
Stil Middelhavet
Form Tre-dimensionel
Technics Udskrivning I Høj Kvalitet Maskine
Mønster Type Blomster
Indsætte Område Fuld
Fordel Til Salg; Gratis Forsendelse; Fabrikken Direkte
Diamond-Form Runde
Bruger Malerier
Ramme No
Diamant materiale Harpiks rhinestone diamant
Ydre Emballage Farvet Boks
Antal Farver 1-30
Diamant type runde diamant
Lærred Emballeringsmetode Rullet Op
Materiale Harpiks
Gældende Plads Soveværelse & Stue
Mærke huacan
Stof Type Lærred
Produkt Kategori Håndværk / Broderi / Håndarbejde
Pakke Vægt 0.5kg (1.10lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 40cm x 15cm x 15cm (15.75in x 5.91in x 5.91in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer