Nyhed Reduced price!
Bærbare Håndsving Generator 30W Lille Dynamo Udendørs Nødsituation Oplader

Bærbare Håndsving Generator 30W Lille Dynamo Udendørs Nødsituation Oplader

kr539.46

-20%

kr674.33

Ny vare

På lager

Tags: oplader oplader, akut dynamo oplader, generator oplader, Billige oplader oplader, Høj Kvalitet nødsituation dynamo oplader, Kina generator oplader Leverandører.

Bærbare Håndsving Generator 30W Lille Dynamo Udendørs Nødsituation Oplader

♦ Håndsving strøm, når det er nødvendigt.

♦ Industriel kvalitet produkt.

♦ Kan matche elektroniske enheder, der kræver forskellige spændinger.

Produkt Overblik:

Dette håndsving generator er designet til at optræde som en nødstrømsforsyning. Det har værdifulde applikationer i en række forskellige forhold, herunder bekæmpelse af skovbrande, jordskælv og ødelæggelser, betingelser for overlevelse, varslings -, langsigtede magt afbrydelser, udendørs aktiviteter, geologiske udforskning og marine fartøjer, osv. I områder uden elektricitet eller brændsel til elproduktion, denne generator kan levere strøm til de forskellige elektroniske produkter. Det er velegnet til low-power radio, samtaleanlæg, bærbare computere, mobiltelefoner, CD-afspillere, MP3-4 spillere, mobil, Tv osv. Det er også i stand til direkte opladning af genopladelige lithium, nikkel-metal hudride og bly-syre-batterier, osv.

Produkt Features:

Den håndsving generator anvender high-tech magnetiske konvertering teknologi og sjælden-jordart-magneter til at levere høj effektivitet strømforsyning. De ydre omstændigheder er lavet af høj-styrke -, aluminium-legering komposit materialer, formidling af lys-vægt, bærbare bæreevne. En bred vifte af udgangsspænding fra 0-28V, er til rådighed for opladning af forskellige elektroniske produkter, eller batterier. Det udnytter puls-afgift metode til effektiv opladning og aktivering af batteriet, for at forlænge batteriets levetid. Denne generator direkte kan oplade elektroniske apparater, genopladelige batterier, eller i forbindelse med en DC-DC Konverter til forskellige output-spændingen krav. Desuden, det kan også blive matchet med en Power Inverter at ændre DC til DC som 110V/220V.

Pakning I Prisen:

1. Håndsving Generator * 1stk

3. Allitagor Klip * 1stk

Andre Paypal:

1. Paypal.

2. Western Union.

Hurtig opladning No
Type El -, USB
Oprindelsessted GD
Generator Spænding 28V
Farve Militær Grøn Farve, Civil Sort Farve
Mærkestrøm 0-3A
Batteri Nummer 1
Nominel Effekt 30W
Størrelse 106*64*39mm
Pakke Ja
Vægt 650g
Skærm No
Intelligent Opladning Ja
Output Spænding 0-28V
Navn Dynamo Krank Generator
Bruger Håndsving Oplader
Model-Nummer CFD-30W
Mærke WAYHOOM
Pakke Vægt 0.5kg (1.10lb.)
Pakke Størrelse 10cm x 8cm x 7cm (3.94in x 3.15in x 2.76in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer