Nyhed Reduced price!
Super lyse SMD 5054 LED-modul reklame LED-lys-modul for tegn DC12V 3led 3*0.5 1.5 W W vandtæt 75(L)*12(W)*6(H) CE

Super lyse SMD 5054 LED-modul reklame LED-lys-modul for tegn DC12V 3led 3*0.5 1.5 W W vandtæt 75(L)*12(W)*6(H) CE

kr796.93

Ny vare

På lager

Tags: modul bluetooth -, modul panel, modul rf -, Billige modul bluetooth -, Høj Kvalitet-modul panel, Kina-modul rf-Leverandører.

lyskilde: SMD 5054 led; 0,5 W/led; 45lm-50lm/led(super lyse) antal led: 3 stk Strømforbrug: 1.5 W(faktisk 1,2 W; kontrol af den aktuelle til at sikre stableness) lysstrøm: 135lm-150lm (typisk 140lm; max 150lm) indgangsspænding: DC12V beskyttelse klasse: IP66 vandtæt Certificering: CE & ROHS-størrelse: 75(L) * 12(W) * 6(H) mm Emitting Farve: kold hvid(6500K); varm hvid(3200K); rød, blå, grøn, gul (valgfri) garanti: 2 år levetid: >50000h beam vinkel: 160 grader Stående Nuværende: 100 ma (Typ.), 120mA (Max.)

1) super lyse

2) selvklæbende tape på hvert modul

3) energieffektiv, væsentlig reduktion i strømforbruget

4) Lav varme, høj lysstyrke, fungerer godt under barske forhold

5) Lang levetid over 50000 timer, stort set ingen vedligeholdelse i levetiden

6) uden bly, kviksølv og andre skadelige stoffer; sund, miljøvenlig

1) Breve Og Baggrundsbelysning

2) Reklame Skilte Baggrundsbelysning

3) Reklame Lyskasser Baggrundsbelysning

Mange tak for valget af vores produkter, vi er professionel LED belysning producent, som ligger i GuZhen ZhongShan, GuangDong, Kina, har vi fokus på produktion af LED-belysning i mange år, og holde godt forhold til mange speditører, for at give vores kunder den bedste pris og kvalitet, og hurtig levering af LED belysninger, vores vision er at skabe en omfattende og one-stop køber base af høj kvalitet LED belysninger, kun for dig!

Alle vores produkter er lavet af høj kvalitet materialer og komponenter af høj kvalitet, samlet af veluddannede arbejdstagere og avanceret udstyr, under streng undersøgelse, før de er afsendt, vil vi forsøge vores bedste for at undgå eventuelle problemer med kvaliteten af vores produkter, garanti for 1---3 år(for detaljer henvises der til hvert produkt beskrivelser).Købe med tillid!

Efter din betaling, vil vi sende varerne så hurtigt som muligt, vil vi som altid give dig med høj kvalitet og lav pris produkter, bedes du holde din kontaktperson måde er uhindret efter afsendelsen, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig med at løse eventuelle problemer, du møder, og vi håber, du vil nyde din shopping og håber, at vores produkter kan give dig glæde og sjov.

din positive feedback hjælper os med en masse, kan du efterlade en positiv feedback, hvis du er tilfreds med vores produkter og service, vil det gøre os mere trygge ved at arbejde hårdt, så vi kan forbedre hver dag og opdatere produkter hver uge, vi holder os til at give dig de bedste produkter og bekvemmelighed.

Hvis du ikke er tilfreds, eller har nogen problemer med de varer, du har modtaget, bedes du kontakte os med det samme, og beskriver de problemer, du møder, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig, hvis det er vores pligt og de problemer, der er uløselige, vil vi tilbyde dig ombytning eller penge tilbage.

Vi er ikke ansvarlige for nogen "Told-problemer" eller "import skat" . hvis Told-problemet opstår, kontakt os venligst i første gang, vil vi hjælpe dig med at foretage fortoldning, men også at vi har brug for din hjælp og koordination.

kontakt os, hvis du er interessante i vores produkter,Alle e-mails vil blive besvaret indenfor 1 forretnings dag. Hvis du ikke modtager vores svar, bedes du venligst igen sendt din e-mail og vi vil svare dig så hurtigt som muligt.

Alle vores billeder på det store originale billede. alle rettigheder forbeholdes.

Tak for din læsning!

Spænding 12V
Certificering CE,RoHS
Model-Nummer SMD 5054
Farve kold hvid, Gul, Rød, Grøn, Blå, Varm Hvid
Element Type LED-Moduler
Højde 6mm
Længde 75mm
Mærke zhaomin
Funktioner energibesparelser, høj lyse
Bredde 12mm
Enhed Type masse (1000 stk/masse)
Pakke Vægt 6.0kg (13.23lb.)
Pakke Størrelse 30cm x 20cm x 20cm (11.81in x 7.87in x 7.87in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer