Nyhed Reduced price!
SUZUKI PRO-37V2 Pro 37-Centrale Faglige Melodion Alto Melodika med Professionel Ydeevne

SUZUKI PRO-37V2 Pro 37-Centrale Faglige Melodion Alto Melodika med Professionel Ydeevne

kr1 593.80

Ny vare

På lager

Tags: melodika, Billige melodika, SUZUKI PRO 37V2 Pro 37 Centrale Faglige Melodion Alto Melodika med Professionel Ydeevne.

start

afslutning

Suzuki PRO-37V2 Pro 37-Tasten Alto Melodion med Case-37-Tasten alto melodion Færdig med valnød effekt ende dækker, messing lyse arbejde, smuk Elfenbensfarvet nøgler med kontrasterende, røde nøgle filt og en sort vinyl belagt krop Bred variation af tone, der er til rådighed, fra bløde træblæsere til kraftig messing, alle med en lille indsats, Komplet med læder look bæretaske, mundstykke extension tube, en standard mundstykke og en ekstra ydelse mundstykke i sort og messing finis Produkt Beskrivelse

Suzuki Melodion Pro 37v2 er professionel kvalitet, færdig med valnød effekt ende dækker, messing lyse arbejde, smuk Elfenbensfarvet nøgler med kontrasterende, røde nøgle filt og en sort vinyl belagt krop, der er designet for ekstra resonans og angreb. Dette Melodion fordele fra tilspidset læser - de fleste er lige - betyder, at en bred variation af tone, der er til rådighed, fra bløde træblæsere til kraftig messing, alle med en lille indsats. Området er F~F3, med 37 nøgler. Komplet med læder look bæretaske, mundstykke extension tube, en standard mundstykke og en ekstra ydelse mundstykke i sort og messing finish.

Udtale Metode /
Betrækket ABS
Krop Materiale ABS
Antal Boringer 37
Type melodika
Antal Taster 37
Tone Alto
Model-Nummer PRO-37V2
Mærke Suzuki
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Pakke Vægt 1.5kg (3.31lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer